bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
Кој си има BMW не му треба голем пенис.
или коњчево

:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој си има BMW не му треба голем пенис.
Jas sum dobar tehnicar, a nikoja ne mi se pozalila na goleimnata! I se zadovolni od tehnikat, ili se so dobro srce da ne me povredat, ili mi e taman, ili ke da e do BMW-to i mandarinite!![]()
![]()
![]()
Или поарно кажано, џаба ти е Бе-ем-ве, ако не знајш да го возиш ко шо треба.![]()
Taka de!
Не е до курот, треба прво да најдеш нешто за опнување а џабе ти е ако имаш голем кур ама само ти се мафта меѓу коленици и никако да погледне нагоре да го види сонцетоТака така само тешете се вие со малите куренца дека техниката е битна![]()
Oд женско да се чуеше одговор не би било лошо.
Оф: зашо луѓе бараат тајни пораки во се`?Имаш над твојо пост кратко и јасно.......Иако изглеа брзоплето напишано и онака без размислување може да доведе до размислување кој не го мрзе ....дека и без нешто има нешто и дека сите тие нешта навидум поврзани немат врска со ногу други нешта кој мислеме дека се најбитните нешта...
Оф: зашо луѓе бараат тајни пораки во се`?![]()
Или поарно кажано, џаба ти е Бе-ем-ве, ако не знајш да го возиш ко шо треба.![]()