Големо его = мал пенис?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ова жива вистина е .Јас имам огромно его и многу ми е мал...:kesa: и немам bmw

Така така само тешете се вие со малите куренца дека техниката е битна :)

Не бе кое тешење... Голем ми е куро, ту ту ту да не го почудам...
А возам небаре, Михаеч ШУМАХА... :)

Е егото е, упм... мерцедес КАРАВАН! (како оние што се возат во Албанија, купени за една штека Малборо во Германија)

Сеа ти е јасно зашто сакаат црнци? :) Ненаситни братчее :) А особено битен моменат е коа ќе им речеш: Абе вие жените ги сакате црнците поради нивните курови така?...И коа ќе ти одговори: Да бее ко да ми е битно тоа...онака убава раса ми се и интересни луѓе ми се црнците! Хаа смешка на денот! Да брат....веруј...за жените сајз даз метер :)

Во болница иде еден црнец и сите сестриве лееееее лежи црнец ојте да видиме колкав му е. И одиме сите да видиме и кога шо да видиш црвче. Значи таа теорија дека на сите црнци им се големи не држи вода.
А дека е битна големината, битна е и тоа мн, за поголемо задоволство се разбира. Ако нас не ни е битна големината, така вие нема да плачете по поголеми хихих се со цел да не задоволите.И пак се се сведува на тоа дека се се врти околу нас жените и на тоа колку позадоволна би си заминала секоја од вашиот кревет!

Во болница иде еден црнец и сите сестриве лееееее лежи црнец ојте да видиме колкав му е. И одиме сите да видиме и кога шо да видиш црвче. Значи таа теорија дека на сите црнци им се големи не држи вода.
А дека е битна големината, битна е и тоа мн, за поголемо задоволство се разбира. Ако нас не ни е битна големината, така вие нема да плачете по поголеми хихих се со цел да не задоволите.И пак се се сведува на тоа дека се се врти околу нас жените и на тоа колку позадоволна би си заминала секоја од вашиот кревет!

Така де... Ние белците демек судено ни е да сме под 20... Епа ја на граница сум! И белец сум!

Темава ти е “вистинскиот фраер не признава дека е фраер, ја на пример не сум фраер“ и до утре сите ке се дополнуваме и согласуваме пошо никој не се противи....

Темава ти е “вистинскиот фраер не признава дека е фраер, ја на пример не сум фраер“ и до утре сите ке се дополнуваме и согласуваме пошо никој не се противи....

Се противам!

Не ми е мал, а сепак ми е големо!

Дечки денес парата ја е*е девојката,а не што имаш во гаќи :vozbud::toe:
така некако..ако имаш пара и да ти е мал ќе си биде задоволна цурата...и да..не ми е мал...таман ми е да предизвика мала болка...:baeh:

Не очекуваме тука некој да каже „мал ми е“ :wink:
Нормално дека таков не се родил.

Не очекуваме тука некој да каже „мал ми е“ :wink:
Нормално дека таков не се родил.

Постои само еден начин да се провери. :wink:

Зарем не е очигледно колку лејм е темава?

Нема никаква врска добрата кола или па статусот со големината на пенисот.

Нормално дека оној што нема со што да ја надополни должината ќе се обидува да ја релативизира и да ја земенува со други работи, меѓутоа неможе да се генерализира ниту реално може да се извади некој просек.

Еве за да не биде дека ние се браниме, нека повелат девојките нека се произнесат, оние кои имале повеќе од 3 партнери, дали меѓу нив имало некој со пропорции под 16 цм?
Земете линијка ако ви е тешко да споредите.

Па нека направаат сооднос со материјалната состојба на тие партнери. :baeh:

Чисто се сомневам дека некој има испод 16cm во гаќи.

КОНЕЧНО!!!!!
Купив BMW, едвај собрав пари дури и кредит земав...
кажете сега кај да го кратам оти неможам да го поднесам веќе толкав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom