Darling
High Value
Site bea vnatre dodeka ulavata kraljica go gorese gradot sistematski.Pa prasanje e dali umre voopsto nekoj, gi pregazija i do momentot koga se predadoa, toa posle bese klasichen masakar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Site bea vnatre dodeka ulavata kraljica go gorese gradot sistematski.Pa prasanje e dali umre voopsto nekoj, gi pregazija i do momentot koga se predadoa, toa posle bese klasichen masakar.
Уште си убеден дека „кутрата“ Дајнерис не е луда?Не постојат квалификации за тоа дали еден треба да е крал или не, едноставно might makes it right. Цела историја на ГоТ (и наша во реален живот) е исполнета со вакви примероци. Легитимитет се добива од војската, религијата, благородниците и народот. Тоа дали даночната политика на Дајнерис е подобра од на Серси или Роберт или дали сака да отвори болници и сиропиталишта воопшто не е важно.
Значи невозможно е да се класифицира некој како луд туку така. Дури и да има лицето дијагностицирано некоја психоза не значи дека истото е ненормално. Дајнерис е опседната со тронот не бидејќи е луда или дека живее во свој свет или донесува апсурдни одлуки туку бидејќи од мало дете брат и и' ја има пунето главата со тронот и како тоа е нивно наследство. Едина константа и' е тронот, тоа и' е животна цел, моќта што доаѓа со тронот не е целта туку попатен бонус. Крај краја знаеш колку војни се имаат водено за престоли? Колку предавства и братоубиства се имаат случено за моќ? Ехееее, Дајнерис ниту е прва ниту е последна.
Можеби ништо нема да му успее од потезите, ми падна на памет дека можеби сакаше да ја отруе со храна, ама не му се допадна кога му кажа малата дека не јаде ништо.Тирион влезе од грешка во грешка. Премногу пропусти за да може Дани да му верува за знакот за предавање на Серси.
Ми се допадна делот со Варис, во негов стил повлече неколку таинствени потези чии што ефекти сеуште не се познати.
Mad Queen it is Прегледај го приврзокот 208931
Опседната да, ама дека се претвора у татко и немаше такви хинтови, барем јас не видов.Дефнитивно најдобра епизода од оваа сезона. Уште од прва епизода, сезонава, имаше хинтови дека Денерис се претвара у татко и. Се понапорна и опседната беше со тронот, до тргнувањето во војна со Серси одма после војната со Најт Кинг. Не е 10/10 али е добра 8-ка по мене. За жал се заебав што прочитав еден текст као демек ликнато сценарио. Повеќето работи баш се случија. А мислев само некоја без врска теорија ќе биде. По ова денес, најверојатно и крајот што го пишуваше ќе биде тој. Си го заебав финишот на сезоната. Јеби га сам сум си крив.![]()
Сметам дека Џејми го усраа на крај без потребно.
![]()
Исто така каде наоѓаат толку рала патики и сега кој им ги сошил новите униформи после борбата со мртвите? Како може толку брзо патики, опинци и борбени униформи да најдат!!!! Опаднат е многу квалитетот, јас не видов ни да јадат пред борба, кој војувал гладен и така ли се мести флотата со бродови?!?!?! плус зашто ставаат на зидовите самострели за Змајеви толку високо евенезнам #sranje #gorasipaakvalitetot #1-4sezona #IQ150Site bea vnatre dodeka ulavata kraljica go gorese gradot sistematski.
Бралиња начитани барем вие ги знаете книгите плус нагласено е дека не е обичен оган: Though it is said that Balerion's fire was so intense it burned black, really the hottest of flames is white. Assuming his flame was in fact white hot, as all available art seems to indicate, it burns with a minimum temperature of around 2800 degrees Fahrenheit. Барем прочепкајте малку пред да пишете глупост
Ајде да повториме уште еднаш...Though it is said that Balerion's fire was so intense it burned black, really the hottest of flames is white. Assuming his flame was in fact white hot, as all available art seems to indicate, it burns with a minimum temperature of around 2800 degrees Fahrenheit
Чекај, чекај, ова од инфлуенсерите на интернет го прочита?The older and larger the dragon the more devastating its fire. Drogon's flame - black fire shot with red. Како и да е начинот на кој се испушта огнот е како разорен проектил. Смешно е што драмскиве критичари и сценаристи од се, се фатија баш за тоа што има логика...
Секогаш го имаше тоа. Само што советниците успешно и го потиснуваа до сега.Опседната да, ама дека се претвора у татко и немаше такви хинтови, барем јас не видов.
Освен што во серијата 502939438 пати имаат кажано за истово, да од no name инфуленсерите го прочитавЧекај, чекај, ова од инфлуенсерите на интернет го прочита?
Истите оние кој ги хејташ 2 месеци, сега се повикуваш на нивните теории и мислења?
Ооооо..
Изгледа само мене ми е реакцијата на Дани океј, баш ја доловија самата човекова природа во вакви ситуации.
Пресудно беше тоа што поголем број луѓе дознаа дека Џон е Таргеријан, свесна е дека луѓето го сакаат повеќе од неа, Тирион утна неколку пати со неговите воени совети, Мисандеи остана без глава, ај додај ја и паранојата после предавството на Варис ... ланец на реакции што доведоа до тоа да го срамне градот со земја.
Единствен лик што го билдаа толку време и ги оправда сите средства и остави впечаток во цела пиздарија. Милион пати повеќе од хендикепот со количката и неговата триочна врана.
Баш ќе видиме како ќе го изведат сеа нејзиниот се повеќе веројатен атентат. Има змеј, има армија, особено unsullied кои со задоволство тргнаа во напад кога видоа дека не го прифати предавството, па и генералчето нивно изразот на фацата кога го фрли копјето.Верни и се до гроб и назад. 100% ќе биде некоја дволична пиздарија, слично како со night king. Ништо чудно и Џон да и пресуди.
Izgubi dva zmeja. Nejziniot razum bea: Jorah - mrtov, Missandei - mrtva, Varys- predavnik (vo nejzini ochi) i Tiryon koj ja izneveri nekolku pati. Dodaj na toa faktot deka nikoj ne ja saka, znae deka nema kako da go dobie avtoritetot od lugjeto, osven so strav. Taka stanuva tiranin, od shto begashe, no okolnostite se smenija drasticno.Секогаш го имаше тоа. Само што советниците успешно и го потиснуваа до сега.
Брат, што ќе ти објаснува. Она е очигледно од оние што се заљубуваат во душата на човекот и „битно е она што е внатре, а не надвор“.Care to explain?