Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ne i go dade toj nozh na Sansa? Poshto temnichko beshe pa ne vidov najdobro, mislam deka go zbrca so nozh od dragonglass.[DOUBLEPOST=1556536242][/DOUBLEPOST]Се сеќавате кој му го подари тој валериен нож на Арја, Брен значи типот знае се што ке се случи
Istovo go pomisliv, ne znam dali e mozhno toa. Ali go primeti momentot koga pokraj toj walkerot produva veter?Според мене, поентата на бран беше да ги варга сите мртви, за да не ја осетат Арја како доаѓа до Најт Кинг.
Сепак, се извинувам ако ја навредам интелегенцијата на Спилберзиве у темава, не ми е тоа поентата, можно е ова моево да е чиста глупост.
на Санса и даде обично ноже од драгон глас.Ne i go dade toj nozh na Sansa? Poshto temnichko beshe pa ne vidov najdobro, mislam deka go zbrca so nozh od dragonglass.[DOUBLEPOST=1556536242][/DOUBLEPOST]
Istovo go pomisliv, ne znam dali e mozhno toa. Ali go primeti momentot koga pokraj toj walkerot produva veter?
Istovo go pomisliv, ne znam dali e mozhno toa. Ali go primeti momentot koga pokraj toj walkerot produva veter?
, тој со маските што све не правеше и којзнае колку работи забораив.
), во секоја приказна со олкава обемност, ликови итн. ќе најдете дупки и нелогичности и глупости.И јас сакам ова со Бран делот, да раскаже се што треба. Баш да видиме дали ќе бидне тоа.Освен ако не го седнат Брен пред некој камин и цела последна епизода само да раскажува и да ги поврзе сите нишки, јас не гледам како серијава би имала задоволителен крај. Па преку кур и од ефекти и од кинематографија и од се, кога најбитното нешто за ваков производ го немаш. И кој кур Мелисандра бе? Триста гомна направи и само си кажа лабаво јас моето си го направив, ај сеа позз. Буквално ко писмена на средношколец испаѓа приказнава, еј шо да пишам сеа заглавив со приказнава, ајде вака нека биде, шо има врска.