Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
https-2F2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F5361372F78374176-86d7-499e-b0cb-73a851fea24c-828x465.jpg

Hot Pie from Game of Thrones has swapped his career in the show to embark on a business venture in real life by opening an online bakery… called, wait for it, ‘You Know Nothing John Dough’.

Животен сон му било да биде пекар или сака да направи $ плус од единствената улога што ќе ја има во животот?

Нормално дека сака , знае дека ова му е единствена улога и гледа да ја искешира паралелно со дешавките на неговиот лик во серијата. Бев сведок шо прават Хари Потер фанови кои за ситници фрлаа топ долар и тоа на лик кој само бил статист во серијалот. Генијална идеја од дебелкото , на долгорочен период ќе искешира повеќе отколку шо земал хонорар за глумење во серијата.

Ne rekov deka ne treba da profitira, naprotiv, ova mu e odlicna ideja, molzi gi dodeka e relevantno.

Небитен лик е во серијата, нема да го знаат по 2 години откако ќе заврши серијата и ќе падни хајпот. Не е како Гантер од Пријатели.

Небитен лик е во серијата, нема да го знаат по 2 години откако ќе заврши серијата и ќе падни хајпот. Не е како Гантер од Пријатели.
[mode='donef'; status='on']
Како тоа не е битен, ја нахрани Арја. :D

Добра втора епизода, многу подобра од првата, се согласувам со Лордот Берик дека квалитетот паѓа со змиите на екран, но кога насилно умираат змиичиња, квалитетот нагло расте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom