Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Сестро, со години те немам видено, ептен сум моќен сеа ама не можам да објаснам....гледам во минатото итн...ептен беше убава кога те силуваа ммммм :icon_lol:

Не можеше подобар пример да најде? Инаку јака епизода, старката беше најдобро изглумена и жал ми е што си отиде.

Сестро, со години те немам видено, ептен сум моќен сеа ама не можам да објаснам....гледам во минатото итн...ептен беше убава кога те силуваа ммммм :icon_lol:

Не можеше подобар пример да најде? Инаку јака епизода, старката беше најдобро изглумена и жал ми е што си отиде.
:pos: Фалеше уште тоа да и го рече. Како добро ја натртил Ремзи.
А и фацата кога се видоа, не ја видел цел живот и онака мангупски си седи, three eyed raven бил нема заебанции сеа, плачки ова она.

Предобра епизода. Многу добри моменти, мислам дека ме потсети епизодава на квалитетниот дијалог што го водеа ликовите во првите неколку сезони, она што навистина ме навлече на серијава. Маестрална завршница:

I’d hate to die like your son, clawing at my neck, foam and bile spilling from my mouth. Eyes blood red, skin purple. Must’ve been horrible for you as a King’s Guard, as a father. It was horrible enough for me. Not at all what I intended. I’ve never seen the poison work before.

tumblr_otxqlx2jX01qcbk34o1_540.gif

tumblr_otxqlx2jX01qcbk34o2_540.gif

tumblr_otxqlx2jX01qcbk34o3_540.gif

Како ли ќе се однесуваат Џејми и Серсеи после оваа информација, ќе ми биде многу интересно.

П.С.
tumblr_otxu0sEwKD1s95j2so3_400.gif

Последно уредено:
Маестрална епизода. Серси е новиот Тајвин. Си кажа таа неколку пати во оваа сезона.

Епизодава како stand alone беше мееех, јес да разговориве ќе бидат многу битни за понатаму, ама епизодава беше онака.
Замина House Tyrell, Олена остана еден од најдобрите ликови во серијава, царица.

А зошто никој не го спомна најголемиот спојлер сезонава што ни го слизна Мелисандре - I have brought the ice and fire together [emoji19]

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom