Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
https-2F2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F5361372F78374176-86d7-499e-b0cb-73a851fea24c-828x465.jpg

Hot Pie from Game of Thrones has swapped his career in the show to embark on a business venture in real life by opening an online bakery… called, wait for it, ‘You Know Nothing John Dough’.

Животен сон му било да биде пекар или сака да направи $ плус од единствената улога што ќе ја има во животот?

Нормално дека сака , знае дека ова му е единствена улога и гледа да ја искешира паралелно со дешавките на неговиот лик во серијата. Бев сведок шо прават Хари Потер фанови кои за ситници фрлаа топ долар и тоа на лик кој само бил статист во серијалот. Генијална идеја од дебелкото , на долгорочен период ќе искешира повеќе отколку шо земал хонорар за глумење во серијата.

Ne rekov deka ne treba da profitira, naprotiv, ova mu e odlicna ideja, molzi gi dodeka e relevantno.

Небитен лик е во серијата, нема да го знаат по 2 години откако ќе заврши серијата и ќе падни хајпот. Не е како Гантер од Пријатели.

Небитен лик е во серијата, нема да го знаат по 2 години откако ќе заврши серијата и ќе падни хајпот. Не е како Гантер од Пријатели.
[mode='donef'; status='on']
Како тоа не е битен, ја нахрани Арја. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom