B
beaverknight
Гостин
најдобрата серија евер? колку серии имаш гледано? една?Колку треба да си идиот, да идеш сам да си ја спојлнеш најдобрата серија ever![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
најдобрата серија евер? колку серии имаш гледано? една?Колку треба да си идиот, да идеш сам да си ја спојлнеш најдобрата серија ever![]()
Не планирам да дебатирам околу лични вкусови. Довиџења.најдобрата серија евер? колку серии имаш гледано? една?
![]()
Hot Pie from Game of Thrones has swapped his career in the show to embark on a business venture in real life by opening an online bakery… called, wait for it, ‘You Know Nothing John Dough’.
[mode='donef'; status='on']Небитен лик е во серијата, нема да го знаат по 2 години откако ќе заврши серијата и ќе падни хајпот. Не е како Гантер од Пријатели.
Така нешто, може и пред 4:30.И оваа сезона у 4 и пол, 15 до 5, се појавуваат на торенти?
Вреди.http://www.cbc.ca/news/business/hbo-game-of-thrones-piracy-streaming-1.4226959
Уште да вредеше да се плаќа за серијава.
Вреди.