Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Нема што, Сноу е најголемиот борец во цела серија, барем за мене. Инаку ова е најдобро прикажаната битка до сега, со највеќе луѓе, со највеќе борба и највеќе напетост. Два пати помислив дека Сноу повторно ќе умре, првиот момент беше кога го убија брат му и тргна сам накај цела армија, а вториот момент беше кога го прегазија и немаше воздух. Ова со немањето воздух беше одлично одработено, баш реално е да се деси такво нешто во една таква гужва, односно стампедо од луѓе.

Друга ствар околу борбата, прејако беше што беа прикажани и некои баш одвратни ствари, како тој со цревата испаднати и тој без нозете, али така и треба, ипак ова е војна... И исто така ми се допадна тоа што не беше она класична филмска битка, се судираат две армии од по милион војници и секој се тепа 1 на 1, напротив, тука не се знаеше кој пие кој плаќа, што и стварно се дешавало во ваквите битки.

Санса на сите можеби ни изгледа мутава али на крај ќе испадне еден од најголемите манипулатори. :)

Се на се презадоволен сум од епизодава, маестрално е одработена, чиста 10ка!

И замислете на крај да излезе дека Рикон, не бил уствари Рикон. You know.. many faces god and stuff ..

Се некако ме влече дека ова со many faces god, ќе биде некој што најмалку ќе очекуваме.
Мислам дека тоа е веќе завршено. Не ми има некоја логика повторно да се продолжи со тоа. Што требаше Арја да научи, си научи, сега ако го вратат пак тоа ќе биде ептен досадно.

Рикон со трчањето беше поглуп од риба или мравка. Еј мравка, коа буцкаш позади неа со нешто не бега право. Цел живот е во бегање и survival и кога стрелаат на него од подалеку со факинг стрела он трчаше право. Nitpicking, али јбг, драма мора да има.

Да Стелт, пошо до Ремзи немаше армија од 500 000 војници со лак и стрела во рацете, па многу ќе му значеше на Рикон да трча лево-десно.

Да Стелт, пошо до Ремзи немаше армија од 500 000 војници со лак и стрела во рацете, па многу ќе му значеше на Рикон да трча лево-десно.

Да да, секако дека ќе им наредеше да стрелаат само за Рикон и да се изгуби смислата на целото тоа шоу со сечење на јажето...

Го ругаш Рикон пошто трчал нелогично, не бегал цик-цак а си ја направил најнелогичната работа, си почнал да ја гледаш серијава од 5та сезона.

Стварно не ми е јасно како може од 5та сезона бе ејјј.

Али ајде другите сезони че му дојдат како prequel, поинтересно че му е (жими помпава). :D

Го ругаш Рикон пошто трчал нелогично, не бегал цик-цак а си ја направил најнелогичната работа, си почнал да ја гледаш серијава од 5та сезона.

И пак повеќе знам за ГоТ светот од тебе... Од кај знаеш дека не сум ги читал книгите?

И пак повеќе знам за ГоТ светот од тебе... Од кај знаеш дека не сум ги читал книгите?
Секако Стелт, ко што невин од дркање знае повеќе за жените од братучед му кој дупи веќе 6та година, секоја пролет.

Дај бе некој со поголем вокабулар нека ја објасни глупоста што ја направил инкогнитово зошто јас стварно немам зборови.

Секако Стелт, ко што невин од дркање знае повеќе за жените од братучед му кој дупи веќе 6та година, секоја пролет.

Дај бе некој со поголем вокабулар нека ја објасни глупоста што ја направил инкогнитово зошто јас стварно немам зборови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom