Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Да ја гледаш само последнава епизода од ГОТ без да ги гледаш другите е како да искочиш на раскрсница на Партизанска со превез на очи и да очекуваш да се снајдеш во хаосот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Види го овој од 5та сезона почнал да гледа, изгледал две сезони и сеа ќе ги гледа првите четири.![]()

Стелт брат, не може серијата да ти е јасна ако си почнал од 5-та сезона да гледаш. Премногу е заплеткана и премногу ликови и дешавки има... Не знам зошто си губел време да гледаш од 5-та сезона, чим си видел дека ти е ок требало од прва да почнеш.Јбг, почнав од 5-та. Али тоа што го научив и го знам за серијата треба да го изгледам од прва![]()
Мислам дека си единствен што ја почнал од 5та сезона.Нека стават лајк сите што му се деревте на Рикон да трча цик - цак, а не не слушна...
П.С Јас сум еден од тие што не ја гледале ГоТ од почеток (почнав од 5-та), така да после последнава епизода од оваа сезона почнувам од прва (спремни се 160 гига за гледање)

)Не дека не знаевме ама после епизодава кој ќе каже дека ГОТ е преценето срање, го прави тоа од инат и ништо друго. Сте опфатиле се денес гледам, тоа е тоа, епизодава 2-3 пати треба да се изгледа за да се обрне убаво внимание на деталите зошто сите сме биле напети како да гледаме утакмица
Даенерис веќе иритира, или ќе дојде со змејот и ќе запали некого (100 пати видено) или ќе пороби некој град, ова со Јара е добар почеток, да видиме малце некој нормален сојуз нејзин, не само со некои дилер4иња на робови.
))