- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.535
- Поени од реакции
- 119.493
Нема што, Сноу е најголемиот борец во цела серија, барем за мене. Инаку ова е најдобро прикажаната битка до сега, со највеќе луѓе, со највеќе борба и највеќе напетост. Два пати помислив дека Сноу повторно ќе умре, првиот момент беше кога го убија брат му и тргна сам накај цела армија, а вториот момент беше кога го прегазија и немаше воздух. Ова со немањето воздух беше одлично одработено, баш реално е да се деси такво нешто во една таква гужва, односно стампедо од луѓе.
Друга ствар околу борбата, прејако беше што беа прикажани и некои баш одвратни ствари, како тој со цревата испаднати и тој без нозете, али така и треба, ипак ова е војна... И исто така ми се допадна тоа што не беше она класична филмска битка, се судираат две армии од по милион војници и секој се тепа 1 на 1, напротив, тука не се знаеше кој пие кој плаќа, што и стварно се дешавало во ваквите битки.
Санса на сите можеби ни изгледа мутава али на крај ќе испадне еден од најголемите манипулатори.
Се на се презадоволен сум од епизодава, маестрално е одработена, чиста 10ка!
Друга ствар околу борбата, прејако беше што беа прикажани и некои баш одвратни ствари, како тој со цревата испаднати и тој без нозете, али така и треба, ипак ова е војна... И исто така ми се допадна тоа што не беше она класична филмска битка, се судираат две армии од по милион војници и секој се тепа 1 на 1, напротив, тука не се знаеше кој пие кој плаќа, што и стварно се дешавало во ваквите битки.
Санса на сите можеби ни изгледа мутава али на крај ќе испадне еден од најголемите манипулатори.

Се на се презадоволен сум од епизодава, маестрално е одработена, чиста 10ка!