Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Сра
Ње
Го
Ле
Мо

Нервозен сум дури од шо беше срање ова.
Смрдено гомно од епизоди.
Ти ебам и писатели и се, не способни.

“Не бе, не е Арја толку глупа да парадира во Вестероси облека со фатена коса да се фали дека има пари и да шета без мачот“
Не е Арја глупа, тој шо ја напишал е глуп.
Јадеше ДВЕ брцања и твист - паѓаше од мостови од тераси од скали, дремна и топ е сеа. Тоа било де. Не била спиена. Шо сте чудни.

Таа па со змејот ко џокер у покер влага баш коа треба тука деус-екс-макина.
Тие тројцата си го дрват си кажуваат вицеви глеаме епизода френдс како се зближуваат за курово здравје.
Ме мрзи и да хејтам за рестото - се беше срање. Ништо не беше интересно, се беше досадно.

Најинтересно ми беше како им влезе Калисито, ко инспектор, фалеше уште да ги казни дека пијат. :)
Тоа би и била најпаметната работа што ја направила последниве 3-4 сезони :X3:
Малку жал ми падна за Серси,не дека е за жалење напротив заслужува бавна и болна смрт од страна на некој Старк ама папава многу слобода си зема....осеќам дека и Џејми ќе ја шитне и дека на крај едино Тирион што го мрзи цел живот ќе и помогне да спаси жива глава,не сеа туку кога ќе почнат озбилните срања.
Дејствијата околу Арја малку ме разочараа....која беше поентата онака да научи да убива ? ОК. башка и кул типче како Жакен млако завршија...би било фино со Гендри да се најдат некако.

Следнава е оверхајпд ама верувам дека ќе испорачаат,не ни бегаат клишеа ама што да се прави,најверојатно ќе губат ќе губат и на крај стариот Миркуловски со бркови ќе се појави да ги спаси :icon_lol: или па Џејми ако испука да ја донесе војската да се искупи за сите срања што им ги нанесоа на Старкови и на Северот,зошто му го отупеа епизодава дека е говно од човек а и некои тужна прича погледи и упати на Бриен кога испловија.
Се на се,се молам само да не заврши некако клише серијава у стил се наоѓаат на крај Џон и Даенерис овој испаѓа дека е Таргеријан и да си живеат среќно до крајот на животот....уствари што сакаат нека прават само Северот да добие независност и Старк на чело друго не е ни битно:angel:

П.С. Дебатата неколку страни претходно за најубава женска,мислам... мене ова намрштеново ми е најубаво
Tyene-Sand-Game-of-Thrones-rosabell-laurenti-sellers-38436132-2100-3155.jpg

:love:

Или Томен е страшно глуп и наивен , или го дупи врабецот заедно со жена му во договор. Единствена причина поради која е можен ваков исход , е сликата што и ја даде на баба и. А Серсеи не паѓа шо ви е , она е единствена што го држи името Ланистер во игра , ако падне она Џејми е готов за 2 епизоди.

Најомразени ми беа низ цел серијал , а сега од се срце навивам за нив. Сакам да испогазат се живо и диво до крај.
Томен е глуп, според мене најглупиот лик. Жена му и него и врабецот ги врти како сака, на крај Томен од што е глуп ќе го јаде за сите. Заедно со Серси.:D

Или Томен е страшно глуп и наивен , или го дупи врабецот заедно со жена му во договор. Единствена причина поради која е можен ваков исход , е сликата што и ја даде на баба и. А Серсеи не паѓа шо ви е , она е единствена што го држи името Ланистер во игра , ако падне она Џејми е готов за 2 епизоди.

Најомразени ми беа низ цел серијал , а сега од се срце навивам за нив. Сакам да испогазат се живо и диво до крај.

Ех, мене епизодава баш Џејми ме воодушеви, како ги реши Тали, одма.

За епизодава ќе се спасат ако стварно Серси направи пепел од КЛ.

Баш си замислувам какво ќе биде ривјуто на Линда Антонсон, за оваа епизода. Едвај чекам да видам.

Баш си замислувам какво ќе биде ривјуто на Линда Антонсон, за оваа епизода. Едвај чекам да видам.

И најлошо мислење да имама за епизодава, со на Линда ривјуто никогаш нема да се согласам, кај неа не е прашањена критика, она има агенда.

А ти Лорд @Beric Dondarrion треба да си задоволен од епизодата, те вратија во серијата :D

Отвараш youtube, пишиш elio garcia и ете ги, ама ќе ти се слоши брзо од нејзината „експертиза“.
Елио не глеа више GОТ, све дур книгите не ја стигнат серијава. Оваа сезона само Линда праи ривјуа. За нешто се/е у право, за нешто - не.
А ти Лорд @Beric Dondarrion треба да си задоволен од епизодата, те вратија во серијата :D
Абе ко шо пишав другде, оно на тоа место беше планирано уште еден троен мирински стенд-ап, али некој им рече дека претеруваат, па ме викнаа пак.
Kaj mozam da gi najdam?
На нивниот сајт Westeros.org имаш графа Епизоди, па идеш на Анализа. За сите епизоди (од s01e01 па наваму) има анализа/ривју, за повеќето и во пишана и во видео форма, а за некои само во видео форма.

(Шпанциве нека прекинат со високи топки)

Последно уредено:
Т
Се на се,се молам само да не заврши некако клише серијава у стил се наоѓаат на крај Џон и Даенерис овој испаѓа дека е Таргеријан и да си живеат среќно до крајот на животот..

Замисли само кое дупење би било на крајот white walkers да ги победат сите , и овој мразулецот да седне на престолот? Која само моќна порака би испратила серијата до светот и човештвото ... Додека вие се убивавте и војувавте меѓу себе , сами си ја пресудивте судбината. :vozbud:

Замисли само кое дупење би било на крајот white walkers да ги победат сите , и овој мразулецот да седне на престолот? Која само моќна порака би испратила серијата до светот и човештвото ... Додека вие се убивавте и војувавте меѓу себе , сами си ја пресудивте судбината. :vozbud:
Still a better ending than Џон и Калиси на тронот

Дебакл. После тоа ако не го убие некој авторот/режисерот ...

Зошто? И мене ми има паднато на памет оваа теорија....каков крај би имал поголемо и подобро значење?
Во ваков жанр би било играње курташак со гледачите,замисли Фродо стига до крај го убиваат му го зимаат прстенот и оркиве уништуваат се. Мислиш ќе беше боље вака:icon_lol:
Да беше само битката окулу тронот ќе можеше недифинирано да заврши,играта продолжува. Али со зимава мора да има некој епилог(а луѓето да преживеат).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom