Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
dzon bara od milsandre poveke da ne go voskresnuva kolku so vidov ,site ja sakame glavata na ramzi na kolec jas ne veruvam ma da krajno vreme e ramzi da go snema i dejstvoto da se pridvizi prema krajot odnosno bitkata megju zivite i mrtvite ,osven ako ne sakaat da napravat spanska serija od ova

sosema se soglasuvam ,treba da se ubrza dejstvoto kako sto nie site sakame ,krajno vreme e da odime prema krajot .bitkata mora da zavrsi so poras na ramzi i sansa konceno da ja dobie svojata odmazda !ne moze veke da se odolgovlekuva do nedoglet .kako sto mislam jas ,ama moze i da nebide taka .

Дејнерис улетуење ко мајка ми во соба, фазон: цигари пушите, а? Кој влезе внатре со патики и зошто ми ја чепкавте скапата вазна?

Само што мајка ми немаше змејови.

Имаше каиш...

Последно уредено:
Луѓе оживуваат во серијава, вие сте се фатиле за Арја како може избодена да скока како нинџа. Во однос на неа и дејствието таму ја расипаа работата. Имаше голем потенцијал да се направи нешто, ама тоа е.
Разговорот за тоа што има позападно од Вестерос можеби е најава за тоа во која насока ќе продолжи нејзиното сиже. Има две опции:
1. Да ја открие Америка.
2. Да ја потврди тезата на Миленко дека земјата е плоча.

Луѓе оживуваат во серијава, вие сте се фатиле за Арја како може избодена да скока како нинџа.
ASOIAF и GOT одсекогаш се залагале за реалистичност, не реалност пошто жанрот е фантазија.

ASOIAF и GOT одсекогаш се залагале за реалистичност, не реалност пошто жанрот е фантазија.

Те сфаќам што сакаш да кажеш, но дали реалистичност е Џон Сноу да лежи 6 дена умрен и да не скапи, а после тоа да се разбуди? Или дека времето е ладно па затоа не замириса.

Како со убедување со извојува победа без битка без загуби.

И овој Џон педерче, ако умрел да не го враќале. Кажи си отворено дека сакаш да бидеш шетач ебате репот како на средношколка.

Те сфаќам што сакаш да кажеш, но дали реалистичност е Џон Сноу да лежи 6 дена умрен и да не скапи, а после тоа да се разбуди? Или дека времето е ладно па затоа не замириса.
Одкога снемаа изворен материјал се изгубија скроз. Да беа паметни ќе го бутнеа привремено во ice cell додека се решат да го спалат или оживеат и немаше ние да ги поставуваме овие прашања сега. Во книгата не се случува ништо од ова во 6тава сезона зашто се назад со дејството и секако ги нема овие нелогичности. Затоа и книгите добија толкава фан база и се прават разноразни теории пошто можат да се поткрепат со мали скриени хинтови и здрава логика.

Ниту едно дело не е совршено разбирам ама она со Arya рипање како скакулец а пред 5 мин беше на смртна постела е материјал за серија од Б категорија. Не сум ни јас до толку критичен па тоа со Jon Snow го занемарив искрено, дури не ми ни сметаше а го искоментирав пошто ти го начна.

Najmnogu se plasev za Cersei, ama edna statija mi vrati nadez. :D

“That old rumor you told me about. My little birds investigated,”
“Is it just a rumor or something more?”

yag5qTm.gif

foreshadowing

41HNZWe.gif

flashback foreshadowing

McrEi9v.gif

od nekni Olena, yes, fucking yes!

FaASfpm.gif

I koga Danny ke doe da gori, ke najde samo PEPEL, nejzinata vizija od 2ra sezona :D

http://i.imgur.com/csK9Ash.gifv

Its a long shot, but a boy can only hope. :love:
Анализите од овој канал се објавуваат ден пред да се емитува наредна епизода и се многу добри и детални. Кој има време плус и желба може да си ги гледа пред да ја гледа наредната епизода :)

Одкога снемаа изворен материјал се изгубија скроз. Да беа паметни ќе го бутнеа привремено во ice cell додека се решат да го спалат или оживеат и немаше ние да ги поставуваме овие прашања сега. Во книгата не се случува ништо од ова во 6тава сезона зашто се назад со дејството и секако ги нема овие нелогичности. Затоа и книгите добија толкава фан база и се прават разноразни теории пошто можат да се поткрепат со мали скриени хинтови и здрава логика.

Ниту едно дело не е совршено разбирам ама она со Arya рипање како скакулец а пред 5 мин беше на смртна постела е материјал за серија од Б категорија. Не сум ни јас до толку критичен па тоа со Jon Snow го занемарив искрено, дури не ми ни сметаше а го искоментирав пошто ти го начна.

Od segasna gledna tocka, da, ama togas sakaa da bide vo neizvesnost dali ke prezivee, I ako go skladiraa vo frizder ke znaevme.

Сезонава meh, жими помпава е серијава.

takae

Не е реалистично.
Али има и многу понереалистични моменти од тоа у серијава.

Реалистичноста повеќе се однесува на ефектите, атмосферата и начинот на кој што се изведува филмот, со цел гледачите визуелно да го перцепираат подобро.

Ти збориш за сценариски пропусти и нелогични дејствија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom