Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Или Томен е страшно глуп и наивен , или го дупи врабецот заедно со жена му во договор. Единствена причина поради која е можен ваков исход , е сликата што и ја даде на баба и. А Серсеи не паѓа шо ви е , она е единствена што го држи името Ланистер во игра , ако падне она Џејми е готов за 2 епизоди.

Најомразени ми беа низ цел серијал , а сега од се срце навивам за нив. Сакам да испогазат се живо и диво до крај.
Томен е глуп, според мене најглупиот лик. Жена му и него и врабецот ги врти како сака, на крај Томен од што е глуп ќе го јаде за сите. Заедно со Серси.:D

Или Томен е страшно глуп и наивен , или го дупи врабецот заедно со жена му во договор. Единствена причина поради која е можен ваков исход , е сликата што и ја даде на баба и. А Серсеи не паѓа шо ви е , она е единствена што го држи името Ланистер во игра , ако падне она Џејми е готов за 2 епизоди.

Најомразени ми беа низ цел серијал , а сега од се срце навивам за нив. Сакам да испогазат се живо и диво до крај.

Ех, мене епизодава баш Џејми ме воодушеви, како ги реши Тали, одма.

За епизодава ќе се спасат ако стварно Серси направи пепел од КЛ.

Баш си замислувам какво ќе биде ривјуто на Линда Антонсон, за оваа епизода. Едвај чекам да видам.

Баш си замислувам какво ќе биде ривјуто на Линда Антонсон, за оваа епизода. Едвај чекам да видам.

И најлошо мислење да имама за епизодава, со на Линда ривјуто никогаш нема да се согласам, кај неа не е прашањена критика, она има агенда.

А ти Лорд @Beric Dondarrion треба да си задоволен од епизодата, те вратија во серијата :D

Отвараш youtube, пишиш elio garcia и ете ги, ама ќе ти се слоши брзо од нејзината „експертиза“.
Елио не глеа више GОТ, све дур книгите не ја стигнат серијава. Оваа сезона само Линда праи ривјуа. За нешто се/е у право, за нешто - не.
А ти Лорд @Beric Dondarrion треба да си задоволен од епизодата, те вратија во серијата :D
Абе ко шо пишав другде, оно на тоа место беше планирано уште еден троен мирински стенд-ап, али некој им рече дека претеруваат, па ме викнаа пак.
Kaj mozam da gi najdam?
На нивниот сајт Westeros.org имаш графа Епизоди, па идеш на Анализа. За сите епизоди (од s01e01 па наваму) има анализа/ривју, за повеќето и во пишана и во видео форма, а за некои само во видео форма.

(Шпанциве нека прекинат со високи топки)

Последно уредено:
Т
Се на се,се молам само да не заврши некако клише серијава у стил се наоѓаат на крај Џон и Даенерис овој испаѓа дека е Таргеријан и да си живеат среќно до крајот на животот..

Замисли само кое дупење би било на крајот white walkers да ги победат сите , и овој мразулецот да седне на престолот? Која само моќна порака би испратила серијата до светот и човештвото ... Додека вие се убивавте и војувавте меѓу себе , сами си ја пресудивте судбината. :vozbud:

Замисли само кое дупење би било на крајот white walkers да ги победат сите , и овој мразулецот да седне на престолот? Која само моќна порака би испратила серијата до светот и човештвото ... Додека вие се убивавте и војувавте меѓу себе , сами си ја пресудивте судбината. :vozbud:
Still a better ending than Џон и Калиси на тронот

Дебакл. После тоа ако не го убие некој авторот/режисерот ...

Зошто? И мене ми има паднато на памет оваа теорија....каков крај би имал поголемо и подобро значење?
Во ваков жанр би било играње курташак со гледачите,замисли Фродо стига до крај го убиваат му го зимаат прстенот и оркиве уништуваат се. Мислиш ќе беше боље вака:icon_lol:
Да беше само битката окулу тронот ќе можеше недифинирано да заврши,играта продолжува. Али со зимава мора да има некој епилог(а луѓето да преживеат).

Додека мочаше Sandor Clegane секој момент во водата очекував да се појави лице.

Многу слаба епизода генерално, тотален cheesy fest. Тоа брканицата на Waif и Arya беше патетики исто како и вицовите на Tyrion и компанија.

Но не беше се лошо. Blackfish, Brienne и Jaime ја спасија малце епизодата. Ми се допадна исто што Beric е сеуште праведен лик со нова кауза, квалитетен актер е он, ќе понуди малце повеќе возбуда во финалната туча против White Walkers на овој или оној начин со дружината.

Арја најголемо разочарување во серијава, значи разбирам све ама по толку тренинг да се шета низ градот и на мостот да застане да посматра хоризонт кога Џакен фино и рече дека лица ќе биде додадено во секој случај, е тоа никаква логика ми нема.

Sent from my E2105 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom