Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милион теории.Можеби на крајот Варис ќе седне на Железниот Трон,
Eдно да прашам само, дали сте сигурни сите дека Станис е мртов.
Колку ми текнува не ја прикажаа цела сцена на неговата смрт (ако е вистина мртов)?
И јас на истово размислував и можда не е мртов. Ама од друга страна пак и за The Hound немаше сцена каде што дефинитивно го кркна Арја.
Eдно да прашам само, дали сте сигурни сите дека Станис е мртов.
Колку ми текнува не ја прикажаа цела сцена на неговата смрт (ако е вистина мртов)?
Бриен им кажа на Давос и Мелисандре дека го егзекутирала. Не знам зашто би лажела и што друго би направила со Станис после толку трагање по него да го убие.И јас на истово размислував и можда не е мртов. Ама од друга страна пак и за The Hound немаше сцена каде што дефинитивно го кркна Арја.

Арја не го збрца сигурно, го остави таму жив, да се мачи повеќе бидејќи беше ептен осакатен и прашање на време беше кога ќе умре.
Бриен им кажа на Давос и Мелисандре дека го егзекутирала. Не знам зашто би лажела и што друго би направила со Станис после толку трагање по него да го убие.![]()
Тука е проблемот. Во Гот дур не летне главата, не си сигурен дека некој е мртов.Да ама зборот ми е, од кај знаеме и за него дека (некако) не се спасил?[DOUBLEPOST=1464776106][/DOUBLEPOST]
Чудно ми е зошто не го прикажаа убиството.

Тука е проблемот. Во Гот дур не летне главата, не си сигурен дека некој е мртов.![]()
Ете тоа зборам, не му летна главата и ете жив е![]()
Bitch please!

Да ама зборот ми е, од кај знаеме и за него дека (некако) не се спасил?[DOUBLEPOST=1464776106][/DOUBLEPOST]
Што знам, после толку сезони во последната епизода пак ги спомнаа така што можеби ќе се вклучат и тие во битката во Риверлен ли се викашеПа и не е толку значаен лик за да го ,,враќаат'', не би требало да зачестат со невозможни враќања зошто и на публиката ќе и здосади.
За Станис е друга приказна, ем не беше смртно повреден ем нема да е невозможно да се спаси доколку не е убиен од Бриен. Јас Станис верувам дека е уште жив, не би ме чудело во 9та епизода да се појави.