- Член од
- 12 мај 2014
- Мислења
- 1.279
- Поени од реакции
- 3.185
Ете тоа зборам, не му летна главата и ете жив е![]()
Bitch please!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете тоа зборам, не му летна главата и ете жив е![]()
Bitch please!
Да ама зборот ми е, од кај знаеме и за него дека (некако) не се спасил?[DOUBLEPOST=1464776106][/DOUBLEPOST]
Што знам, после толку сезони во последната епизода пак ги спомнаа така што можеби ќе се вклучат и тие во битката во Риверлен ли се викашеПа и не е толку значаен лик за да го ,,враќаат'', не би требало да зачестат со невозможни враќања зошто и на публиката ќе и здосади.
За Станис е друга приказна, ем не беше смртно повреден ем нема да е невозможно да се спаси доколку не е убиен од Бриен. Јас Станис верувам дека е уште жив, не би ме чудело во 9та епизода да се појави.
Шо знам, мене ми личи дека е истото, две години разлика. Одговара возраста на временскиот период што е изминат.
Најверојатно преку Мелиса и Селиса Флорент, жените на Рендил и Станис.Колку само се заплеткани роднинските врски меѓу ликовите: јас вчера прв пат дознав дека Ширин Баратеон и Сем Тарли биле братучеди.
Па и не е толку значаен лик за да го ,,враќаат'', не би требало да зачестат со невозможни враќања зошто и на публиката ќе и здосади.
За Станис е друга приказна, ем не беше смртно повреден ем нема да е невозможно да се спаси доколку не е убиен од Бриен. Јас Станис верувам дека е уште жив, не би ме чудело во 9та епизода да се појави.
Најверојатно преку Мелиса и Селиса Флорент, жените на Рендил и Станис.
Да. има расцеп во Флорент фамилијата, нешто слично како кај Умбер фамилијата.Затоа не им беше тешко да седат на две столчињаЛисици едни
Свештеникот Торос од Мир на Мелисандре и кажа дека некогаш му го вратил животот на Берик и кога му ја отсекле главата.Ете тоа зборам, не му летна главата и ете жив е![]()
@Шкорпион
Мала замерка зелените и црните таргеријани се од времето на dance of dragons. Граѓанската војна помеѓу Рејнис и Егон втори.
Блекфајр доаѓаат на сцена покасно, кога Егон четврти ќе ги легализира сите негови копилиња и повторно ќе има војна за престолот.
Е тоа не го знаев. Заклучок, никогаш нема да си сигурен дали некој умрелСвештеникот Торос од Мир на Мелисандре и кажа дека некогаш му го вратил животот на Берик и кога му ја отсекле главата.![]()
Да, ама јас појма немав за нив.Најверојатно преку Мелиса и Селиса Флорент, жените на Рендил и Станис.
Не памтам какви све глупости лупаат ликовите у серијава али у книгите таква смрт нема за Берик.Свештеникот Торос од Мир на Мелисандре и кажа дека некогаш му го вратил животот на Берик и кога му ја отсекле главата.![]()
Се извинувам, тогаш. Honest mistake. @MonteНе памтам какви све глупости лупаат ликовите у серијава али у книгите таква смрт нема за Берик.
Ако мислиш за линијата околу врат, тоа му е од јаже.
Иначе Арја чинам го прашуваше Торос дали може да врати некој на кој му е исечена главата.