Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
А чекајте, Серси нели е Баратеон? :cautious: Барем најлегално таа треба да е :D

Иначе, кога ја шишнаа Серси, одма си помислив, јеботе, како си личат...

short-hair-5.jpg

Свеќата на Санса, беше дека сеуште има Старкови на северот и е време сите фамилии да се обединат и да ги вратат истите не позиција т.е во борба против Болтони. мое мислење, Рикон е сеуште на север, би требало кај Амбери фамилијата да е, а и тој расте, дека он ќе биде послдниот Старк, кој ќе го собере целиот Север, помогнат од страна на Бран, кој од местото каде што е отиден може да контролира речиси се.

Ама Гендри не е Баратеон, копиле непризнаено од никој. И не знаеме дали е жив, замина на отворено море со кајче, без храна и вода, со никакво пловечко искуство. :D
Гендри е копиле, али е копиле со кралска крв, за разлика од моменталниот крал кој е инцесоидно копиле. А тоа го прави повеќе Баратеон од Џофри, Томен и Мирсила заедно. :D

А за трон, далеку е од тронот. Само што сега откако си призна Серси може да ги придобие жителите на Кингс. И со интензитетот на пресвртниците што се дешаваат во серијава, не би ме зачудило да биде претендент за тронот кога некој јак лик (како Литлфингр, Вaрис... ) би го поддржал и советувал. Еве на пример добитна комбинација (со пропусти се разбира) - Литлфингр дознава за него кој е и што е, го зема под своја заштита (тајно) и го жени со Санса, живеат на северот и бара право на тронот како син и престолонаследник на Роберт Баратеон. Би било уан хел оф а пакт.

Мелисандре ако го оживее Џон, дури и да победат во битката против WWs, не верувам дека ќе е заинтересиран за владее со Вестерос и да кова агенди за тронот, така да останува Денерис и Гендри кои имаат "rightful claim" за истиот. They could fucking marry each other and spare the bloodshed if either were smart. А за Мелисандре мислам дека и иде во прилог да има на тронот барем некој кој е поврзан со таа линија, а само она е сведок дека Гендри има благородна крв.

Што имаш напишано до сега? :)

Три sci-fi акции, и една авантура. All drafting stages. Y?

Се мислам дека Литлфингер знае кој е Генрди, заборавено ми е, ама не ли беше замешан и он у истрагата на Нед у прва сезона?

Иначе, кога ја шишнаа Серси, одма си помислив, јеботе, како си личат...

short-hair-5.jpg

Мене повеќе ми личеше на Милена Дравиќ во „Битката за Неретва“

3.jpg

4.jpg

:D :D

Следна мајца шо ќе ја купам ќе е со знамина на Болтон и од Ремзи фацата преку цела мајца, зошто сум баксуз купив од Старкови и тие што беа останати си ебаја матер, а од стално знам и дрес да купев од некој фудбалер, одма ми заминуваше од клубот.

Се мислам дека Литлфингер знае кој е Генрди, заборавено ми е, ама не ли беше замешан и он у истрагата на Нед у прва сезона?

Знае сигурно, можно е да проба да го искористи за да се смести на тронот.

Овој па Шкорпи се испофали дека пишувал драфтови на новели и скринплеи... :rolleyes:
ok dude we get it, трошиш тефтери во слободно време :D

Mоите одговори беа во контекст на содржината на постовите што ги цитирав. Додаток во дискусијата. Твоево е во контекст на што? Те чеша дундата нешо или? Пошо не гледам поента на коментаров освен 'рчка.

Mоите одговори беа во контекст на содржината на постовите што ги цитирав. Додаток во дискусијата. Твоево е во контекст на што? Те чеша дундата нешо или? Пошо не гледам поента на коментаров освен 'рчка.
It's a joke, not a dick. Don't take it so hard

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom