Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова.Нема ни 10 епизоди откога го закопаа а веќе 100 пати се преврте во гроб Тајвин Ланистер.
На суд кога ќе ме пратат, тогаш доказиdokaz?
Се сложувам дека ќе има мака со нив. Ова што свештеникот ја пушти да си оди мислам дека беше трик со нејзиниот walk of shame да ги придобие жителите на градот. Ми текна на неговата реченица кон ружата what happens when the many don't fear the fewЗа тоа колку лесно Серсеи би се справила со фанатиците - сосем веројатно, нималку лесно. Вакви верски движења не се непознати во Вестерос. Низ книгите барем еднаш е спомнато колку неверојатно тешко било за некој или некои од Таргарените да се излезе накрај со нив. Религијата е моќно оружје, а во Вестерос е хавуз.
И да е жива, сега кога Џон е мртов единствено што може да ја спаси е со Теон да одат на Железните Острови други пријатели на Северот нема. Нема потреба да има сомнеж изгледајте го клипот од inside episode 10 каде д&д јасно кажуваат дека Станис, Џон и ќерката на Џејми се мртвиОд сите убиства и неубиства кои се случија епизодава, најсигурен сум дека Санса е жива. Нема шанса да им се случи нешто. Свесно скокнаа со Рик. А Станис е 100% мртов. Кај Бриен 3 сезони го бараше за одмазда, и сега кога дојде до него и замавна со мечот, нема шанса да му прости. А и зошто би му простила? За Џон мислам дека ќе го вратат, едноставно пребитен лик е за продолжението за серијата, особено за сцените на ѕидот. Сигурено нема Оли да биде главен лик таму. Едино не разбрав, кои се тие кои ја обиколија Калиси? И дај не заебавајте, добро цице фаќа Серсеи.![]()
За тоа колку лесно Серсеи би се справила со фанатиците - сосем веројатно, нималку лесно. Вакви верски движења не се непознати во Вестерос. Низ книгите барем еднаш е спомнато колку неверојатно тешко било за некој или некои од Таргарените да се излезе накрај со нив. Религијата е моќно оружје, а во Вестерос е хавуз.