Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Нема логика на интервју да се даде таква информација кога поентата е публиката да се чува во неизвесност. Замислете завршува сезоната со смртта на Џон Сноу и на интервју кажат "а да, ние потпишавме со актерот договор и за 6-та сезона". :D
не може ни да со скријат,едино ако не донесат нов актер.Ќе има снимање ќе се дознае како и да е,шок ефектот нема да го има.[DOUBLEPOST=1434391903][/DOUBLEPOST]
my stupid theory за Џон, не отварај(те) aко не сте запознаени со R+L=J.

Мелисандре доаѓа, употребува маѓија за да го воскресне, го пали, овој оживува и останува без изгореници, because, like Daenerys said: Fire can not kill a Dragon! Така се дознава чие дете е. Фактички тука поважно е кој е татко му, според тоеријата Раегар.

:motorce:

Глупо и нелогично звучи, but fuck logic кога се D&D во прашање. :D
И ја мислев ова дека ќе се деси али некако Мелисанде ми изглеа ко да ја исцедиле магијата од незе:icon_lol:

Подобро да умреше одколку вака да пропадне Џејми

tumblr_novy190aR81tp719lo2_250.gif

tumblr_novy190aR81tp719lo1_250.gif

Olly_shot_ygritte.png

Кога успеале да вметнат змеј во сериава ич немој да му ја мислиш за тетоважите на Серси.

Па не би рекла дека Оли е безначаен лик :cautious:
Инаку остави тоа змејовите алал да и е на Лена какво тело крепи, маестрално одиграно, може не ми се свиѓа како лик ама epic сцена беше за секоја пофалба :cuc:
Читам нешто double body баш за тoa ама јас колку што прочитав немаше такво нешто, сцената во Дубровник ја одигра самата таа и имало премногу посетители дури се снимало баш заради неа :)

не може ни да со скријат,едино ако не донесат нов актер.Ќе има снимање ќе се дознае како и да е,шок ефектот нема да го има.
За просечен гледач (како мене) ќе има разлика. Не пратам снимања, интервјуа или било што од актериве по социјалниве мрежи или на било кој друг начин. Тоа што го дознавам е од темава. Е сега секогаш постои огромна веројатност да бидам спојлнат во и вон форумов но пробувам да се заштитам некако. Еве на пример темава ја следам само 3 месеци во годината. :D

Што се однесува за тие што сакаат да бидат во тек со сите случувања околу серијалов, во право си дека не може да се сокрие па дури и друг актер да донесат. Некој ќе се пофали и ќе ликне нешто, таков е човекот по природа.

Шта да ти причам кад све знаш... Арја дефинитивно доби најмногу поени кај мене во последнава епизода, долгоочекуваната сцена со Серси исто така за пофалба.. само ме интересира како и ги скрија тетоважите. Другото останува во сенка до наредната година.. До тогаш не знам што ќе се прави :( Инаку ова со интервјуата за Кит можеби и само не тролаат нас фановите за да има повеќе возбуда во наредната сезона којзнае ... :sneaky:
Другар, во серијава имаш:

- змејови;
- direwolfes;
- убиства со помош на сенки;
- вајтвокери и тие џуниорите;
- банда што мења фаци;
- човек што воскреснува по сто пати итн.

и ти се чудиш како и скриле 4-5 тетоважи на Lena Headey :D со течна пудра ебаго, исто како што и периката златна ја носи а има кратка коса.[DOUBLEPOST=1434393237][/DOUBLEPOST]п.с. Точно е , не беше тоа двојник, таа си беше, ако сте и ги гледале некои филмови кај што глуми нема проблеми со голотија.

Некаде пишува дека беше двојник... но веста е стара веќе една година и очекував дека тоа е во последнава епизода.
http://republika.mk/?p=295149

Мене ме изнервира Бриен. Да, Станис требаше да цркне некако, али во борба мислев, а не он паднат утепан више, па оваа нешто му се курчи дека го осудува, бла, бла, за името на тоа мочкото Ренли, кој никој ко крал не го гледаше. Мислам, wtf?!
Инаку, мислам дека го уби и that's the end of Stannis.

Многу мило ми падна кога Тион донекаде си ги поврати изгубените делови од телото и ја шутна таа психопатката на Ремзи. Одамна требаше он и Санса да си се фатат раче со раче и да си ги скратат маките. Конечно се случи, мада не верувам дека се мртви.

Што знам како ќе излезе тоа со Арија, али ја тестираа овие, а она дефинитивно ја заеба.
Не знам со кој памет тој побожниот ја пушти Серсеи назад. Као, си плати кауција самата со тоа што ко демек се исповеда па до судење да не седи во притвор? Глупости. А тој Планината некако повисок ми се виде од порано, а и нешто боја на фаца имаше сменето, којзнае колку е уште помрднат сега од порано.

Овие од стражата ептен пички излегоа. Али ај, јас одлучив да им верувам на теорииве по нет дека ќе го гледаме Џон во 6та сезона пак, па не сум нешто погодена од тоа што го заклаа ко прасе.
Па и тоа малото ѓубре - For the watch. Кога он стана дел од стражата бе?

Разочарувачка, просечнна, дури лоша епизода. Слична беше и целата сезона. Фаќ ју!

ало, ај тргај ова пропагандиве од овде и не јади говна.
Прејака куродрвица доживеав кога ја испраа тие монахињите за да ме кршиш филм вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom