Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Глејте на позитивната страна, од сега и по грешка да влезете у темата за книгите нема да има panic button :blablab:

Ја сега трет пат ќе ја изгледам епизодава, и после ќе се молам само у сон да не слушам: Шшејм, шшејм, шшејм (тнк тнк) , шшејм, шшејм, шшејм (тнк тнк)

подобро отколку: фор д воч, фор д воч.. :sick:

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

Последно уредено:
Али глупото копиле не е. :ojeaa:

:kuracc:

Инаку, во разговорот меѓу Даааааааааарио, Тирион и Џорах, мислам дека ова ќе беше подобро сценарио од тоа што беше за Дарио:

Capture.PNG

:misticen:

*sorry for the paint skills.

Сезонава башe онака просечна. Најдобра епизода, дефинитивно ми беше кај WW.
Инаку, Kit Harington ( Џон Сноу) потпишал договор за 7ма сезона ;). Голема е веројатноста да биде вратен од црвената, и нормално на крајот да седне на the iron throne :cool:.

Сезонава башe онака просечна. Најдобра епизода, дефинитивно ми беше кај WW.
Инаку, Kit Harington ( Џон Сноу) потпишал договор за 7ма сезона ;). Голема е веројатноста да биде вратен од црвената, и нормално на крајот да седне на the iron throne :cool:.
dokaz?

Џон Сноу не се враќа за жал.

Глејте на позитивната страна, од сега и по грешка да влезете у темата за книгите нема да има panic button :blablab:

Ќе се заклучува темата до следна сезона?

инаку пак ако ликнат епизоди пред премиера на булшит снимка ќе ги најдам и ќе им ликне крв од глава како на Миранда..

Абе сето тоа беше мастер план на главните, за да не кенкате секоја недела дека тие 4 епизоди беа досадни. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom