Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Според таа логика тогаш ни Мирсела не е мртва пошо не покажаа на екран. Еве што ќе се деси со нејзе :

Таа и го даде отровот со бакнеж преку уста па според таа логика едина надеж да преживее е уште еден бакнеж............од Брон затоа што он го зема противотровот буквално ден претходно, Џејми ќе го замоли да ја спаси, Брон прифаќа, на Мирсела и се уарнува па ќе си се уштекаат, ги фаќа принцов, почиња да плаче, се фрла од бродот, Мирсела се заљубува у Брон, се враќаат у kings landing, Томен умира некако не е ни битно како, Мирсела е следна на тронот, Брон станува кралот!
The focking end!

Санса се живи во еден тон снег паднаа ебате.
Хахахаха оли копилето, се знаеше :D
Најмерак ми се направи кога се соединија Тирион и Варис...
Онај старион главен на религиознине уште кога и даде дозвола на Серсеи да го види синот знаев дека нивната приказна завршува тука, гадно наебаа ... :D

А што и ако Станис е жив? Што останува за него повеќе, нема ништо, буквално ништо, едино што може некако да се жртвува да и помогне на Санса, иако тешко ми е тоа за верување, најдобро за приказната е да е мртов, не гледам со што би придонел освен трошење непотребна минутажа.

Џон од друга страна, е тука 90% од фановите ќе очекуваат воскресение, и ќе бидат многу напиздени ако не се случи, иако Кит изјавил дека не се враќа, мислам дека речиси никој од гледачите не верува оти ептен се сигурни сите теоријата со Мел и воскресението, а освен тоа, Берик и Торос би биле тотално безпотребни карактери ако нивното појавување не беше за да објасни нешто што би се случило подоцна.

Моја најголема желба за 6 сезона сеуште останува разврската во Риверлендс, знам дека стопати го имам напишано тоа уште од почетокот на сезоната, одмазда (или барем обид за тоа) против Фреј, Блекфиш, Братството и останатите преживеани Тали, можа и Бејлиш би можел да замеша прсти некако во таа приказна.

Дај некој шо ги чита книгите нека ми одговори во спојлер прашањата , искрено не ми се чека до следната сезона.

Дали Џон и Станис се мртви?
Дали Серсеи ќе им се изнаеба на тие секташите?
Шо ќе се деси со таа шо го обожава господарот на светлината или како и да е?

Од сезонава може само да ја издвојам борбата со смрзнаните и цицките на Серси. Нема појака пичка у свет општо, не само во серијава што е најбоље.

Џон умре а не дознавме која му е мајка:icon_lol:

my stupid theory за Џон, не отварај(те) aко не сте запознаени со R+L=J.

Мелисандре доаѓа, употребува маѓија за да го воскресне, го пали, овој оживува и останува без изгореници, because, like Daenerys said: Fire can not kill a Dragon! Така се дознава чие дете е. Фактички тука поважно е кој е татко му, според тоеријата Раегар.

:motorce:

Глупо и нелогично звучи, but fuck logic кога се D&D во прашање. :D

Мелисандре доаѓа, употребува маѓија за да го воскресне, го пали, овој оживува и останува без изгореници, because, like Daenerys said: Fire can not kill a Dragon! Така се дознава чие дете е. Фактички тука поважно е кој е татко му, според тоеријата Раегар.

можно е.. и ја помислив на ова

Само што веќе видовме у прва сезона дека не е огноотпорен, штом си ја изгоре раката. Не е чист Таргериен. А и да беше чист Таргериен, тоа не гарантира дека има змејска крв. Видовме што се случи со Висерис. Така да не верувам дека ќе го запали. Ама можно е да го оживее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom