Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Статисти во епизодава беа и членовите на групата Мастодон.![]()
Иначе мислам дека тоа со вајт вокерот што го утепа Сем е случајност, сите се слични меѓусебе.
Кога го видов вториов како му влезе на Џон, ваква бевПризнајте на сите ви застана здивот за Џон Сноу, изгледни беа шансите да го рокнат и него
![]()
Е ај сеа и ја да даам мислење за новава епизода ГоТ.
Ок беше.
Не, сериозно. Ни паднаа стандардите од епизодине до сеа.
Шпанска серија беа.
Ова е 3.5/5 епизода.
Oвој стандард требаше да се задржи одамна.
Само зашо претходните епизоди беа шит не ја праат оваа Red Wedding.
Сe умрев од смеење на глас коа го рашљакаБиткава беше одлично изработена. Освен по некое холивудско клише околу Џон и White Walker-от како што спомна и член поназад. Конечно се почуствува на голема таа опасност што иде позади ѕидот.
И испадна дека не било само шпекулација дека Valyrian Steel може да убие WW.
Само воопшто не ми се допадна што The Lord of Bones заврши така глупаво. Тормунд требаше да јаде копје во глава поради потегот.
А што би направил Ремзи со 20 луѓе на отворено против цела армија, стварно не ми е јасно...
На момент сумњав дека ќе умре или ќе биде асално ранет зашо буцето рече “he always comes back" и си викам “ех сеа го еба ежот значи не се враќа овој“.Кога го видов вториов како му влезе на Џон, ваква бев
#PrayForJon
Тоа што не јаде копја покажа дека Тхе Лорд оф Бонес не бил баш подржан од вајлдлингс.Биткава беше одлично изработена. Освен по некое холивудско клише околу Џон и White Walker-от како што спомна и член поназад. Конечно се почуствува на голема таа опасност што иде позади ѕидот.
И испадна дека не било само шпекулација дека Valyrian Steel може да убие WW.
Само воопшто не ми се допадна што The Lord of Bones заврши така глупаво. Тормунд требаше да јаде копје во глава поради потегот.
А што би направил Ремзи со 20 луѓе на отворено против цела армија, стварно не ми е јасно...
Не дупете ако јадеше копја и ги фрлеа у зандани ќе го влечкаа уше цела епизода и биткана тек за 2 недели ќе ја гледавме.Тоа што не јаде копја покажа дека Тхе Лорд оф Бонес не бил баш подржан од вајлдлингс.
На Ајра?Најверојатно при ковањето на Валириски челик се користи и обсидиан (dragonglass), па затоа со меч од Валириски челик може да се убие White Walker. И пошто дудуциве го изгубија целиот dragonglass што го имаа, сега стварно ќе треба да се обедини цел Вестерос за да се борат против овие. Или барем тие што имаат мечеви од Валириски челик. А покрај Џон Сноу, тоа се Бриен, Томен (ваљда на него му припадна Widow's Wail откако умре Џофри), ако не се лажам и Рендил Тарли. И не ми текнува кај кого е сега ножот на Литлфингер со кој требаше да биде убиен Бран. Дополнете ако има уште некој.
Абе ајде, доаѓа Тормунд со ебени чаФки и ладнокрвно им го убива лидерот и овие ништо не реагираат. Глупо беше. Требаше можеби да го чуваат Lord of Bones за битката.[DOUBLEPOST=1433171336][/DOUBLEPOST]Тоа што не јаде копја покажа дека Тхе Лорд оф Бонес не бил баш подржан од вајлдлингс.
Не е тоа Valyrian. Обичен castle steel од Winterfell е тоа.На Ајра?