Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
:cool:

tumblr_mkwexaVAeg1re7wsmo1_500.gif

Статисти во епизодава беа и членовите на групата Мастодон. :D :D

Иначе мислам дека тоа со вајт вокерот што го утепа Сем е случајност, сите се слични меѓусебе.

5b4aefd5

баш си помислив , нема металец што го одбиле за статист . Koj Night's Watch , кој у Wildlings - места има. :)

Па ова се чекаше море некако у една епизода да се залета дејството едвај да чекам да гледам, а не како претходните дури и забораваф дека има нова епизода :(
Сам има потенцијал да биде новиот maester aemon со она wise answers and shit ... :)

после менталното и емоционално исцрпување додека ја гледав борбата, сега сакам епизоди само со разговори..

Признајте на сите ви застана здивот за Џон Сноу, изгледни беа шансите да го рокнат и него :D
11330493_10205860501810803_1713252706_n.jpg
Кога го видов вториов како му влезе на Џон, ваква бев :несвест::semolam:
#PrayForJon

Биткава беше одлично изработена. Освен по некое холивудско клише околу Џон и White Walker-от како што спомна и член поназад. Конечно се почуствува на голема таа опасност што иде позади ѕидот.
И испадна дека не било само шпекулација дека Valyrian Steel може да убие WW.
Само воопшто не ми се допадна што The Lord of Bones заврши така глупаво. Тормунд требаше да јаде копје во глава поради потегот.
А што би направил Ремзи со 20 луѓе на отворено против цела армија, стварно не ми е јасно...

Ајде пасте од фб истото шо го пишав.
Код:
Е ај сеа и ја да даам мислење за новава епизода ГоТ.

Ок беше.

Не, сериозно. Ни паднаа стандардите од епизодине до сеа.
Шпанска серија беа.
Ова е 3.5/5 епизода.
Oвој стандард требаше да се задржи одамна.

Само зашо претходните епизоди беа шит не ја праат оваа Red Wedding.
[DOUBLEPOST=1433170696][/DOUBLEPOST]
Биткава беше одлично изработена. Освен по некое холивудско клише околу Џон и White Walker-от како што спомна и член поназад. Конечно се почуствува на голема таа опасност што иде позади ѕидот.
Само воопшто не ми се допадна што The Lord of Bones заврши така глупаво. Тормунд требаше да јаде копје во глава поради потегот.
А што би направил Ремзи со 20 луѓе на отворено против цела армија, стварно не ми е јасно...
Сe умрев од смеење на глас коа го рашљака :pos:
Отрпнав од умирање на ликови до степен шо буквално комедија ми беше делот[DOUBLEPOST=1433170763][/DOUBLEPOST]
Кога го видов вториов како му влезе на Џон, ваква бев :несвест::semolam:
#PrayForJon
На момент сумњав дека ќе умре или ќе биде асално ранет зашо буцето рече “he always comes back" и си викам “ех сеа го еба ежот значи не се враќа овој“.

Последно уредено:
Тоа што не јаде копја покажа дека Тхе Лорд оф Бонес не бил баш подржан од вајлдлингс.

Тоа што не јаде копја покажа дека Тхе Лорд оф Бонес не бил баш подржан од вајлдлингс.
Не дупете ако јадеше копја и ги фрлеа у зандани ќе го влечкаа уше цела епизода и биткана тек за 2 недели ќе ја гледавме.
Сејте мадро да не се вратиме пак на минималец канон.

Најверојатно при ковањето на Валириски челик се користи и обсидиан (dragonglass), па затоа со меч од Валириски челик може да се убие White Walker. И пошто дудуциве го изгубија целиот dragonglass што го имаа, сега стварно ќе треба да се обедини цел Вестерос за да се борат против овие. Или барем тие што имаат мечеви од Валириски челик. А покрај Џон Сноу, тоа се Бриен, Томен (ваљда на него му припадна Widow's Wail откако умре Џофри), ако не се лажам и Рендил Тарли. И не ми текнува кај кого е сега ножот на Литлфингер со кој требаше да биде убиен Бран. Дополнете ако има уште некој.

Најверојатно при ковањето на Валириски челик се користи и обсидиан (dragonglass), па затоа со меч од Валириски челик може да се убие White Walker. И пошто дудуциве го изгубија целиот dragonglass што го имаа, сега стварно ќе треба да се обедини цел Вестерос за да се борат против овие. Или барем тие што имаат мечеви од Валириски челик. А покрај Џон Сноу, тоа се Бриен, Томен (ваљда на него му припадна Widow's Wail откако умре Џофри), ако не се лажам и Рендил Тарли. И не ми текнува кај кого е сега ножот на Литлфингер со кој требаше да биде убиен Бран. Дополнете ако има уште некој.
На Ајра?

Абе ајде, доаѓа Тормунд со ебени чаФки и ладнокрвно им го убива лидерот и овие ништо не реагираат. Глупо беше. Требаше можеби да го чуваат Lord of Bones за битката.[DOUBLEPOST=1433171336][/DOUBLEPOST]
Не е тоа Valyrian. Обичен castle steel од Winterfell е тоа.

Тормунд сеуште имал респект меѓунеговите и секако дека немаат ташлаци да скокнат против него. Че ебеФ се' ако умреше!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom