Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Како ненадејните и неочекувани убиства да не беа доволно болни, сега ќе треба Џора да го гледаме како бавно умира. А и Тирион не ми е сигурен, веројатно е и тој да се зарази.
Патем, трите секунди пред да ги отвори Тирион очите мислам дека ми беа најдолги во цела серија досега.

Како ненадејните и неочекувани убиства да не беа доволно болни, сега ќе треба Џора да го гледаме како бавно умира. А и Тирион не ми е сигурен, веројатно е и тој да се зарази.
Патем, трите секунди пред да ги отвори Тирион очите мислам дека ми беа најдолги во цела серија досега.

I tirion e zarazen, go fatija za noga.

Ponatamu ke mu daat bastum i ke bide prav House M.D :D

Winter is coming веќе 5 сезони , досадно станува искрено. Нема директни борби со војски , нема конкретна војна , како некоја шаховска партија да гледам.

Winter is coming веќе 5 сезони , досадно станува искрено. Нема директни борби со војски , нема конкретна војна , како некоја шаховска партија да гледам.
Па и во Band of Brothers нема битки секоја епизода а серијата е жанр воена драма. ГоТ е драма/фантазија така што интригите и дијалозите секако дека ќе доминираат во серијата.

Баш оти е како шаховска партија, затоа и е интересна за гледање. Ако се истепаат сите сега и еден седне на тронот и шо после? Денерис ќе отвори школо за змејови? Не заебавај, бавното темпо на серијава е тоа шо не тера сите да чекаме ко луди за следната епизода.

se na se pred finaleto ke treba da e bitkata za winterfil a vo finaleto prelazot na severnjacite preku zidot i najverovatno dogjanjeto na zimata

Најјако ќе биде на крај сите да се испотепаат и некој wildling да седне на тронот, е тоа ќе биде :cenzura:

Шо мука си виде Санса еј. Од лош на полош маж. А Бејлиш итро копиле еј. Замисли сеа Болтон и Станис се испотепаат, тепа кој и да тепа, доаѓа Бејлиш со војска од Ери, тепа све - бам, варден на Северот. Жена? Санса. бабауууу :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom