- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 5.704
- Поени од реакции
- 3.266
Абе I know nothing, ама знам дека winter is comingyou know nothing, my sweet summer child.
Абе се зезам, терај си. Така сакав тоа да го кажам![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе I know nothing, ама знам дека winter is comingyou know nothing, my sweet summer child.
Абе се зезам, терај си. Така сакав тоа да го кажам![]()
Има време до Winter, не се секирајАбе I know nothing, ама знам дека winter is coming![]()
Како ненадејните и неочекувани убиства да не беа доволно болни, сега ќе треба Џора да го гледаме како бавно умира. А и Тирион не ми е сигурен, веројатно е и тој да се зарази.
Патем, трите секунди пред да ги отвори Тирион очите мислам дека ми беа најдолги во цела серија досега.
Преку облека го фатија, има 100% disease resistance така.I tirion e zarazen, go fatija za noga.
Ponatamu ke mu daat bastum i ke bide prav House M.D![]()
Преку облека го фатија, има 100% disease resistance така.
Па и во Band of Brothers нема битки секоја епизода а серијата е жанр воена драма. ГоТ е драма/фантазија така што интригите и дијалозите секако дека ќе доминираат во серијата.Winter is coming веќе 5 сезони , досадно станува искрено. Нема директни борби со војски , нема конкретна војна , како некоја шаховска партија да гледам.
Winter is coming веќе 5 сезони , досадно станува искрено. Нема директни борби со војски , нема конкретна војна , како некоја шаховска партија да гледам.