ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.967
- Поени од реакции
- 57.733
Овие stone men, ептен ми се безвеза, ко зоmбија нешо, па да не дозволуваш да те чепнат, бла бла, глупи се.![]()
Take a look.
Овие stone men, ептен ми се безвеза, ко зоmбија нешо, па да не дозволуваш да те чепнат, бла бла, глупи се.![]()
Не е нешто слично на лепроза?Овие stone men, ептен ми се безвеза, ко зоmбија нешо, па да не дозволуваш да те чепнат, бла бла, глупи се.![]()
Ептен е слично. Со таа "мала" разлика што лепрозниот се распаѓа, а овој се претвара во камен....Не е нешто слично на лепроза?
Mислев на преносливоста на болеста преку допирот или грешка сум?Ептен е слично. Со таа "мала" разлика што лепрозниот се распаѓа, а овој се претвара во камен....
Па од она што се виде се пренесува преку допирMислев на преносливоста на болеста преку допирот или грешка сум?
Па така би требало да биде ама ова е GoT, а победата на Станис конечно би значела една среќна случка за Санса што не ми е баш верноСпоред фан базата на Станис, очекувам да ги разбија болтоновите ко шо го разбијаа него во битката на блеквотер.
Поблиску да, али патот се вика Demon Road.Тргнаа од Волантис до Мерен, преку теснецот на Валирија е поблиску и помалку опасно. Само не знам оти не одеа по копнен пат, поблиску ми изгледа
Ама види ситуација, ако сака да ја исполни заклетвата према Кејтлин Старк, на некој начин мора да застане на страната на Станис, а од друга страна знае дека Станис е крив за смрта на Ренли и сигурно ја посакува и неговата смрт.Па така би требало да биде ама ова е GoT, а победата на Станис конечно би значела една среќна случка за Санса што не ми е баш верно
Не ми оди добро со претпоставките за битките ама верувам дека некако Бриен од Тарт ќе се умеша во битката за Винтерфел.
Џора го спаси Тирион, сигурно го допрел. Како Тирион не е болен?Па од она што се виде се пренесува преку допир
Ха да, ама мислам дека преголема е нејзината љубов за Ренли можеби и поради тоа беше сцената кога таа му кажуваше на Под за балот, а и веќе 10ина пати кажа дека убиецот бил сенка со ликот на СтанисАма види ситуација, ако сака да ја исполни заклетвата према Кејтлин Старк, на некој начин мора да застане на страната на Станис, а од друга страна знае дека Станис е крив за смрта на Ренли и сигурно ја посакува и неговата смрт.
Треба да го допре со цаканиот дел.Џора го спаси Тирион, сигурно го допрел. Како Тирион не е болен?
Веројатно затоа што Тирион го фатија преку чизмата. Нели и ќерката на Станис оболела преку допир на образот а на Џора белегот е на раката.Џора го спаси Тирион, сигурно го допрел. Како Тирион не е болен?