Game of Thrones

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Според фан базата на Станис, очекувам да ги разбија болтоновите ко шо го разбијаа него во битката на блеквотер.

Али ако јади пак чотек ..... @Ilumious ќе те подновиме со нов аватар. :D

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
konecno dobra epizoda,ali poso poise imase sneg i sivila a pomalce sonce i spanski serii

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ептен е слично. Со таа "мала" разлика што лепрозниот се распаѓа, а овој се претвара во камен....
Mислев на преносливоста на болеста преку допирот или грешка сум?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Според фан базата на Станис, очекувам да ги разбија болтоновите ко шо го разбијаа него во битката на блеквотер.
Па така би требало да биде ама ова е GoT, а победата на Станис конечно би значела една среќна случка за Санса што не ми е баш верно :)

Не ми оди добро со претпоставките за битките ама верувам дека некако Бриен од Тарт ќе се умеша во битката за Винтерфел.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.452
Поени од реакции
84.865
Тргнаа од Волантис до Мерен, преку теснецот на Валирија е поблиску и помалку опасно. Само не знам оти не одеа по копнен пат, поблиску ми изгледа
Поблиску да, али патот се вика Demon Road.

хех, Џора Конингтон.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Па така би требало да биде ама ова е GoT, а победата на Станис конечно би значела една среќна случка за Санса што не ми е баш верно :)

Не ми оди добро со претпоставките за битките ама верувам дека некако Бриен од Тарт ќе се умеша во битката за Винтерфел.
Ама види ситуација, ако сака да ја исполни заклетвата према Кејтлин Старк, на некој начин мора да застане на страната на Станис, а од друга страна знае дека Станис е крив за смрта на Ренли и сигурно ја посакува и неговата смрт.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Ама види ситуација, ако сака да ја исполни заклетвата према Кејтлин Старк, на некој начин мора да застане на страната на Станис, а од друга страна знае дека Станис е крив за смрта на Ренли и сигурно ја посакува и неговата смрт.
Ха да, ама мислам дека преголема е нејзината љубов за Ренли можеби и поради тоа беше сцената кога таа му кажуваше на Под за балот, а и веќе 10ина пати кажа дека убиецот бил сенка со ликот на Станис

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Џора го спаси Тирион, сигурно го допрел. Како Тирион не е болен?
Веројатно затоа што Тирион го фатија преку чизмата. Нели и ќерката на Станис оболела преку допир на образот а на Џора белегот е на раката.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ако ја пресече раката до тој дел каде што е инфициран, ќе продолжи да му се шири тоа или ќе престане?

Tу мач ќе биде да ги изгубиме Џора и Баристан во една сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom