Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ха да, ама мислам дека преголема е нејзината љубов за Ренли можеби и поради тоа беше сцената кога таа му кажуваше на Под за балот, а и веќе 10ина пати кажа дека убиецот бил сенка со ликот на Станис
Можеби си во право, но исто така знаеме колку озбилно Бриен ги сфаќа витешките "работи". Во секој случај ќе биде интересно на северот.

Valyria breathtaking :shook:
Би сакала да има повеќе сцени таму, да кажат нешто повеќе за историјата.. Ми изгледа како место полно со мистерии.. Па и кога прелета змејот се наежив, би сакал Даенерис кога ќе заврши со мисијата во Мерин да отиде таму, би имало интересни сцени.
Сезонава се гледа дека Винтерфел е он поинт и случувањата таму, Санса цела сезона ја протурка со тој ѓерданот има нешто во него мислам затоа ми е ваква мрачна :sneaky:
И дај нека разведрат сиви кадри малце со Дорн, се заљубив на прв поглед во градините, климата..
Се на се сезонава доста напреднале во локации,
инаку слабо умирачки бе некако, освен Баристан нема ништо позначајно.. Ако нека тераат така (y)

Attachments

• Untitledgre.jpg
    Untitledgre.jpg
    155,7 KB · Прегледи: 53
Џора го спаси Тирион, сигурно го допрел. Како Тирион не е болен?

Да ама не го допрел најверојатно со заразениот дел од кожата. Според снимките битно е да не те допрат со кожата дирекно со заразениот дел.

Да ама не го допрел најверојатно со заразениот дел од кожата. Според снимките битно е да не те допрат со кожата дирекно со заразениот дел.
Да, добро нема логика човек само што е заразен одма да е и преносител на болеста преку допир. Зошто го осудивме предвреме Џора на смрт. Можеби ќе му прости Калиси затоа што и го донел Тирион и ќе проба да го излекува :) сепак еве принцезата на Станис живее со оваа болест

Излечена е она. Мада овие дивјациве веруваат дека болеста и е успана. Али они у свашта веруваат, коа ќе видиш.

Џора Конингтон
Мерин д'Хартлинг
Варго Лок
и
Санса Пул

Јас си мислев дека the doom уште владее во Валириа и дека никој се нема вратено од таму.

Јас си мислев дека the doom уште владее во Валириа и дека никој се нема вратено од таму.
Јурон можда?

11212780_373596966178178_7525582773636215905_n.jpg

Јурон можда?
Па да ама сепак, го сметаат за бог пошто се вратил.
Речиси невозможно е да се вратиш од таму, тоа е муабетот.
Тука освен Stone Man што во светот на ASOIAF не се ни наоѓаат таму. Не видовме ништо лошо, само рушевини.
Прекрасен CGI, но не баш Valyria :D

Tу мач ќе биде да ги изгубиме Џора и Баристан во една сезона.
Немај гајле, на Џора ќе му се одолговлече до крај на седма сезона. Не е тоа одма.[DOUBLEPOST=1431527739][/DOUBLEPOST]
Па да ама сепак, го сметаат за бог пошто се вратил.
Речиси невозможно е да се вратиш од таму, тоа е муабетот.
Тука освен Stone Man што во светот на ASOIAF не се ни наоѓаат таму. Не видовме ништо лошо, само рушевини.
И у серијата и у книгата има непроверени гласини и наивни верувања, меѓу народот. баш како и во вистинскиот живот.

И у серијата и у книгата има непроверени гласини и наивни верувања, меѓу народот. баш како и во вистинскиот живот.
Точно, но кај Valyria е малце друг муабет. Многу луѓе во не толку далечно минато отишле и никогаш не се вратиле. Valyria не е тешко да се отиде и да се провери но не се враќаат луѓето. Небото е секогаш крваво над Valyriа. Нема везе бе, друга адаптација си имаат во серијава и тоа е тоа.

Последно уредено:
Да се пријавам дека ја изгледав прва сезона, и многу е добра серијата, ќефе ме.

Да се пријавам дека ја изгледав прва сезона, и многу е добра серијата, ќефе ме.

you know nothing, my sweet summer child.

Абе се зезам, терај си. Така сакав тоа да го кажам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom