- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
The darkness will devour them all, unless I triumph. We do not choose our destiny. We must do our duty. Great or small, we must do our duty.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И што е разликата дали ќе ја изгледаш на HBO или на PC?Сеа ја изгледав 3ва епизода од втора.. Да се свратиме малце пред почетоков на новава.. Се мислам дали да одвојам 1000 денари и да гледам ко чоек на ХБО, мислам вредит стварно ама некако слабо стојам.. Ај ако пукнит некое лифче до тогаш ич не се мислам.
И да, поќе не ги гледам трајчериве и јас, по заебано е.
Епа имат, прво и основно и најважно гледам на поголемо и подобро, второ не се замарам со барајне преводи и слично, трето можит ќе успеам домашниве малце да ги отргнам од турскиве серии.И што е разликата дали ќе ја изгледаш на HBO или на PC?
Епа имат, прво и основно и најважно гледам на поголемо и подобро, второ не се замарам со барајне преводи и слично, трето можит ќе успеам домашниве малце да ги отргнам од турскиве серии.
И тоа шо викаш, серијава е одлична за фамилијарно гледање!трето можит ќе успеам домашниве малце да ги отргнам од турскиве серии.
ovaa bricena bila?И тоа шо викаш, серијава е одлична за фамилијарно гледање!
![]()
Шегава не ти ја прифаќам прибидејќи и да кажеше индиски или српскине гомна шо ги даваат со брачни проблеми пак ќе се јавев.знаев дека ќе се јави овој, веднаш штом се спомне турска серија.![]()
знаев дека ќе се јави овој, веднаш штом се спомне турска серија.![]()
Ова ти е паметно, ама неможам да издржам да не ги пуштам иако во повеќето трејлери се вртат истите сцени и не се открива многу.ама ниту еден трејлер не сум изгледал
Шегава не ти ја прифаќам прибидејќи и да кажеше индиски или српскине гомна шо ги даваат со брачни проблеми пак ќе се јавев.
Не е убаво вака да правиш вакви шеги, кога знаеш дека воопшто не е битно дали станува збор за турска серија или не.
Исто така убаво знаеш дека дека сите други турски серии ги хејтам и сум против нивно гледање освен една.