- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
The darkness will devour them all, unless I triumph. We do not choose our destiny. We must do our duty. Great or small, we must do our duty.
И што е разликата дали ќе ја изгледаш на HBO или на PC?Сеа ја изгледав 3ва епизода од втора.. Да се свратиме малце пред почетоков на новава.. Се мислам дали да одвојам 1000 денари и да гледам ко чоек на ХБО, мислам вредит стварно ама некако слабо стојам.. Ај ако пукнит некое лифче до тогаш ич не се мислам.
И да, поќе не ги гледам трајчериве и јас, по заебано е.
Епа имат, прво и основно и најважно гледам на поголемо и подобро, второ не се замарам со барајне преводи и слично, трето можит ќе успеам домашниве малце да ги отргнам од турскиве серии.И што е разликата дали ќе ја изгледаш на HBO или на PC?
epa so srejka drugar nekoj so gleal turski serii deka ke mu se svigjaat HBO hahahahhahaЕпа имат, прво и основно и најважно гледам на поголемо и подобро, второ не се замарам со барајне преводи и слично, трето можит ќе успеам домашниве малце да ги отргнам од турскиве серии.
И тоа шо викаш, серијава е одлична за фамилијарно гледање!трето можит ќе успеам домашниве малце да ги отргнам од турскиве серии.
ovaa bricena bila?И тоа шо викаш, серијава е одлична за фамилијарно гледање!
Шегава не ти ја прифаќам прибидејќи и да кажеше индиски или српскине гомна шо ги даваат со брачни проблеми пак ќе се јавев.знаев дека ќе се јави овој, веднаш штом се спомне турска серија.
Друг е проблемот тука, многу ни е осетлив колегава на куриња. Едно куре во рандом епизода хејта цела година.знаев дека ќе се јави овој, веднаш штом се спомне турска серија.
Ова ти е паметно, ама неможам да издржам да не ги пуштам иако во повеќето трејлери се вртат истите сцени и не се открива многу.ама ниту еден трејлер не сум изгледал
муабетов е: од еднаш не се станува педер?Шегава не ти ја прифаќам прибидејќи и да кажеше индиски или српскине гомна шо ги даваат со брачни проблеми пак ќе се јавев.
Не е убаво вака да правиш вакви шеги, кога знаеш дека воопшто не е битно дали станува збор за турска серија или не.
Исто така убаво знаеш дека дека сите други турски серии ги хејтам и сум против нивно гледање освен една.