Game of Thrones

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Досадни сте со воа трејлериве, ставајте ги у спојлери, ни сликата да не се гледа...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сеа ја изгледав 3ва епизода од втора.. Да се свратиме малце пред почетоков на новава.. Се мислам дали да одвојам 1000 денари и да гледам ко чоек на ХБО, мислам вредит стварно ама некако слабо стојам.. Ај ако пукнит некое лифче до тогаш ич не се мислам.
И да, поќе не ги гледам трајчериве и јас, по заебано е.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Сеа ја изгледав 3ва епизода од втора.. Да се свратиме малце пред почетоков на новава.. Се мислам дали да одвојам 1000 денари и да гледам ко чоек на ХБО, мислам вредит стварно ама некако слабо стојам.. Ај ако пукнит некое лифче до тогаш ич не се мислам.
И да, поќе не ги гледам трајчериве и јас, по заебано е.
И што е разликата дали ќе ја изгледаш на HBO или на PC?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
И што е разликата дали ќе ја изгледаш на HBO или на PC?
Епа имат, прво и основно и најважно гледам на поголемо и подобро, второ не се замарам со барајне преводи и слично, трето можит ќе успеам домашниве малце да ги отргнам од турскиве серии.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Епа имат, прво и основно и најважно гледам на поголемо и подобро, второ не се замарам со барајне преводи и слично, трето можит ќе успеам домашниве малце да ги отргнам од турскиве серии.
epa so srejka drugar nekoj so gleal turski serii deka ke mu se svigjaat HBO hahahahhaha

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Ако немаш LCD мислам дека не вреди Max TV да зимаш, ако имаш LCD не гледам каков проблем ти е преку USB или HDMI да си ги пуштиш епизодите симнати во HD.

Исти кеф, речиси за без пари !

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
we hyping the shit out of this series :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
знаев дека ќе се јави овој, веднаш штом се спомне турска серија. :pos:
Шегава не ти ја прифаќам прибидејќи и да кажеше индиски или српскине гомна шо ги даваат со брачни проблеми пак ќе се јавев.
Не е убаво вака да правиш вакви шеги, кога знаеш дека воопшто не е битно дали станува збор за турска серија или не.
Исто така убаво знаеш дека дека сите други турски серии ги хејтам и сум против нивно гледање освен една.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
знаев дека ќе се јави овој, веднаш штом се спомне турска серија. :pos:
Друг е проблемот тука, многу ни е осетлив колегава на куриња. Едно куре во рандом епизода хејта цела година. :D

Шта се хајпот тиче, одбројувам часови јас одамна, ама ниту еден трејлер не сум изгледал, интервјуа, слики.. освен тој со подпораснатото змејче. :X3:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
ама ниту еден трејлер не сум изгледал
Ова ти е паметно, ама неможам да издржам да не ги пуштам иако во повеќето трејлери се вртат истите сцени и не се открива многу.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Шегава не ти ја прифаќам прибидејќи и да кажеше индиски или српскине гомна шо ги даваат со брачни проблеми пак ќе се јавев.
Не е убаво вака да правиш вакви шеги, кога знаеш дека воопшто не е битно дали станува збор за турска серија или не.
Исто така убаво знаеш дека дека сите други турски серии ги хејтам и сум против нивно гледање освен една.
муабетов е: од еднаш не се станува педер? :rolleyes:

Не знаев дека олку се лутиш ебате, те разнежнила Бурни Времиња. :icon_lol:

Ми налегна на волеј со постот сеа, не те означив ја. Еве нема веќе, пис! :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom