Game of Thrones

Член од
14 август 2006
Мислења
45.347
Поени од реакции
84.558
P.S. Alex таа пародија или што и да е воопшто не е смешна, катастрофална е и патетична.
Точно, али на загрижените фанови во исчекување, све што е поврзано со AGOT им помага да го преживеат до 31-ви.

На пример, мене покажи ми гомно на улица (од некое куче) и кажи ми дека Лина Хедли (или како и да се вика) го посрала и ја одма ќе го приберам у тегла и меѓу туршија ќе го сместам.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Кој е официјалниот постер за трета сезона?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.517
Поени од реакции
6.966
Испадна на замунда нешто како Game of Thrones S3EOO
Го симна некој да види што е? најверојатно се трејлери, кастинзи и кратки интервјуа.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Испадна на замунда нешто како Game of Thrones S3EOO
Го симна некој да види што е? најверојатно се трејлери, кастинзи и кратки интервјуа.
Кратка рекапитулација на втора сезона и интервјуа со екипата. Некој веќе го постираше на темава пред некое време, види на претходните страни.

"A man who fights for gold can't afford to lose to a girl." - Судејќи според трејлерите, очекувам Калиси да растури сезонава.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
На youtube ги има сите Екстра материјали од прва и втора сезона. Ако некој неможе да ги најде нека пише овде ќе ставам линкови !

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Веќе по трејлериве се осеќа буџетот дека е зголемен, поголем број на статисти и CGI. Мислам не веќе како во прва сезона на Khal Drogo khalasar-от од 20 души! :D

Видоа HBO како серијава во изминатата година доби на мега популарност и рушеше рекорди и оп повеќе буџет. Задоволни и гледачити и продуцентите.

Kajgana Shop

На врв Bottom