Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
^ Реков дека (претпоставувам, не од книгите) овие двајца ќе се опнат некаде у 4 сезона. Еве сеа спојлери ни шибаат. :icon_lol:

602175_497354696990307_1285046992_n.png

P.S. Alex таа пародија или што и да е воопшто не е смешна, катастрофална е и патетична.
Точно, али на загрижените фанови во исчекување, све што е поврзано со AGOT им помага да го преживеат до 31-ви.

На пример, мене покажи ми гомно на улица (од некое куче) и кажи ми дека Лина Хедли (или како и да се вика) го посрала и ја одма ќе го приберам у тегла и меѓу туршија ќе го сместам.

Испадна на замунда нешто како Game of Thrones S3EOO
Го симна некој да види што е? најверојатно се трејлери, кастинзи и кратки интервјуа.

Испадна на замунда нешто како Game of Thrones S3EOO
Го симна некој да види што е? најверојатно се трејлери, кастинзи и кратки интервјуа.
Кратка рекапитулација на втора сезона и интервјуа со екипата. Некој веќе го постираше на темава пред некое време, види на претходните страни.

"A man who fights for gold can't afford to lose to a girl." - Судејќи според трејлерите, очекувам Калиси да растури сезонава.

На youtube ги има сите Екстра материјали од прва и втора сезона. Ако некој неможе да ги најде нека пише овде ќе ставам линкови !

Веќе по трејлериве се осеќа буџетот дека е зголемен, поголем број на статисти и CGI. Мислам не веќе како во прва сезона на Khal Drogo khalasar-от од 20 души! :D

Видоа HBO како серијава во изминатата година доби на мега популарност и рушеше рекорди и оп повеќе буџет. Задоволни и гледачити и продуцентите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom