Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Tyrion душичка, гревче ми е кога го гледам како ја сожалува кучката. Искрено Yggrite ми е многу поинтересна во серијава него во книгите (Inb4 Jon Snow is gay :LOL: ). Дијалогот на Kingslayer со Cat врв (y)

Ах колку време чекав да го слушнам ова на филм "You know nothing, Jon Snow" , се наежив!

Го сечам на пола ако Теон ги убил децата, 99% сум сигурен дека тоа се сирачињата што беа таму не за џабе беа масакрирани да не се познаат. И Бран не даде да влезат на фармата сигурно се на пола пат накај брат му Роб кој отиде да ја легне таа медициснката сестра, а и осетувам дека ќе направи некоја глупост. И Џејми му се ближи крајот. И нека го убијат веќе, јас да сум нема да издржам и да ми рече 10% од тоа што го збори. И одам да пишам на Емили што бидна со змејовите нека пораснат веќе и да го запали градот до земја. И осетувам повторно крај кој пак нема да ми се допадне . Џон Сноу фагет.

Кај може да се спушти превод за последнава епизода ?

Океј, на крај ова беше за тие што половично ја пратат секоја епизода да се прашуваат што се случи.

Убаво си беше смислено се, има докази дека запалените деца не се баш овие "нашиве".

И мислам дека дааалеку очигледно е како ќе биде ослободен Џејми, некако сите сцени овде ми беа премногу очигледно - убиството на братучедот, саботажата со змејовите, финтата врз се-поглупиот-и-наивен Сноу.

Среќа VLJ навреме го тргна од аватар. :D

Сцените со Арја у вторава сезона ми се ВРВ!!

И стварно, премногу драма внесоа сценаристите во делот на Калиси.

Не би ме зачудило доколку стварно се они, иако мислам дека не се. Ама anyone can be killed во Game of Thrones. :)

Не би ме зачудило доколку стварно се они, иако мислам дека не се. Ама anyone can be killed во Game of Thrones. :)
Не се тие, да беа тие ќе имаше уште две изгорени тела на возрасни луѓе.

Досадни сцениве со Сноу..свативме дека е педер уште во шеста епизода шо ја тупат уште :pos:

Не ми е јасно зашто толку мењаат од книгите, зашто The Kingslayer мораше да си го убие братучед му. Fucking droped.

можеше да избега од затвор на друг начин, братучед му можеше да се преправаше дека е мртов

Tyrion душичка, гревче ми е кога го гледам како ја сожалува кучката. Искрено Yggrite ми е многу поинтересна во серијава него во книгите (Inb4 Jon Snow is gay :LOL: ). Дијалогот на Kingslayer со Cat врв (y)

Ах колку време чекав да го слушнам ова на филм "You know nothing, Jon Snow" , се наежив!
Ygritte и мене подобра ми е во серијата, ама тоа " You know nothing " ми беше некако промашено. Не знам, очекував да биде подоцна. Без спојлери, очекував да биде во шаторот на " кралот " .

А и Tywin повеќе ми се допаѓа во серијата. Некако похуманизиран е отколку во книгите. Сцените меѓу него и Arya се супер, ама во оваа последнава ми фалеше Jaqen. :P

Без разлика дали Кејт го уби, го ослбоди или му ја одзеде машкоста, Џејми растури епизодава! :cuc:

другото понатака...

Целиот дијалог со братучед му беше излишен, можеше само да го убие и чао. А не дрн, дрн, губење на време место да се прикаже нешто побитно.

It's hard to put a leash on a dog once you've put a crown on it's head - Tyrion.

Во епизодава се очекував ама дека ке ги заклаа скоро сите поглавари на Катх моментот беше:

tl8kT3kVl.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom