Game of Thrones

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Tyrion душичка, гревче ми е кога го гледам како ја сожалува кучката. Искрено Yggrite ми е многу поинтересна во серијава него во книгите (Inb4 Jon Snow is gay :LOL: ). Дијалогот на Kingslayer со Cat врв (y)

Ах колку време чекав да го слушнам ова на филм "You know nothing, Jon Snow" , се наежив!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
дали Теон ги уби децата:)?

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Го сечам на пола ако Теон ги убил децата, 99% сум сигурен дека тоа се сирачињата што беа таму не за џабе беа масакрирани да не се познаат. И Бран не даде да влезат на фармата сигурно се на пола пат накај брат му Роб кој отиде да ја легне таа медициснката сестра, а и осетувам дека ќе направи некоја глупост. И Џејми му се ближи крајот. И нека го убијат веќе, јас да сум нема да издржам и да ми рече 10% од тоа што го збори. И одам да пишам на Емили што бидна со змејовите нека пораснат веќе и да го запали градот до земја. И осетувам повторно крај кој пак нема да ми се допадне . Џон Сноу фагет.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Кај може да се спушти превод за последнава епизода ?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Океј, на крај ова беше за тие што половично ја пратат секоја епизода да се прашуваат што се случи.

Убаво си беше смислено се, има докази дека запалените деца не се баш овие "нашиве".

И мислам дека дааалеку очигледно е како ќе биде ослободен Џејми, некако сите сцени овде ми беа премногу очигледно - убиството на братучедот, саботажата со змејовите, финтата врз се-поглупиот-и-наивен Сноу.

Среќа VLJ навреме го тргна од аватар. :D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Сцените со Арја у вторава сезона ми се ВРВ!!

И стварно, премногу драма внесоа сценаристите во делот на Калиси.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Не би ме зачудило доколку стварно се они, иако мислам дека не се. Ама anyone can be killed во Game of Thrones. :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Не би ме зачудило доколку стварно се они, иако мислам дека не се. Ама anyone can be killed во Game of Thrones. :)
Не се тие, да беа тие ќе имаше уште две изгорени тела на возрасни луѓе.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Досадни сцениве со Сноу..свативме дека е педер уште во шеста епизода шо ја тупат уште :pos:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.878
Поени од реакции
6.716
Не ми е јасно зашто толку мењаат од книгите, зашто The Kingslayer мораше да си го убие братучед му. Fucking droped.

можеше да избега од затвор на друг начин, братучед му можеше да се преправаше дека е мртов

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Tyrion душичка, гревче ми е кога го гледам како ја сожалува кучката. Искрено Yggrite ми е многу поинтересна во серијава него во книгите (Inb4 Jon Snow is gay :LOL: ). Дијалогот на Kingslayer со Cat врв (y)

Ах колку време чекав да го слушнам ова на филм "You know nothing, Jon Snow" , се наежив!
Ygritte и мене подобра ми е во серијата, ама тоа " You know nothing " ми беше некако промашено. Не знам, очекував да биде подоцна. Без спојлери, очекував да биде во шаторот на " кралот " .

А и Tywin повеќе ми се допаѓа во серијата. Некако похуманизиран е отколку во книгите. Сцените меѓу него и Arya се супер, ама во оваа последнава ми фалеше Jaqen. :P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Без разлика дали Кејт го уби, го ослбоди или му ја одзеде машкоста, Џејми растури епизодава! :cuc:

другото понатака...

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Целиот дијалог со братучед му беше излишен, можеше само да го убие и чао. А не дрн, дрн, губење на време место да се прикаже нешто побитно.

It's hard to put a leash on a dog once you've put a crown on it's head - Tyrion.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Во епизодава се очекував ама дека ке ги заклаа скоро сите поглавари на Катх моментот беше:

Kajgana Shop

На врв Bottom