Game of Thrones

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
ја важно дознав директно од неа дека помошничката е жива! :cool:
Сега Калиси ќе ја прати „на задача“ или на неколку задачи... па ќе и каже оваа каде се змајчеките.
Туку, Серсеј ќе и ја скине сенката на женска му на Тирион, во најава. Штета, и таа не е лоша треба повеќе да ја има.

Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
Дали знае некој дали ги има книгите во Скопје во некоја од книжарите? И што пари се?

Dietrich

Just a fan...
Член од
12 мај 2010
Мислења
161
Поени од реакции
80
Дали знае некој дали ги има книгите во Скопје во некоја од книжарите? И што пари се?
5те дела заедно околу 3200 ден. (на англиски). Е сега, пред два дена ги видов во Топер на излог, беа околу 700 ден. книга на српски.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.146
Поени од реакции
83.828
kaj im se volcite na starkovi vo prvata sezona bea fantasticni scenite so volcite i nekako bea prirodni sega i napravile kako da se volkosaurusi ..
Па и треба да се "волкосауруси". Wolfs и Direwolfs не е исто.
Вторите се поголеми и поопасни од првите.

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
5те дела заедно околу 3200 ден. (на англиски). Е сега, пред два дена ги видов во Топер на излог, беа околу 700 ден. книга на српски.
А во која книжара ги има на Англиски и дали изданијата се квалитетни !?!?

Ги најдов на Амазон, 4 книги за 20 долари, ама ми се гледаат некако евтини, страв ми е да не не се квалитетни случајно....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Ги најдов на Амазон, 4 книги за 20 долари, ама ми се гледаат некако евтини, страв ми е да не не се квалитетни случајно....
Спроти Мкдоналдс во центар ги имаш на српски и на англиски.......Појма немам како се викаше книжарата.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Спроти Мкдоналдс во центар ги имаш на српски и на англиски.......Појма немам како се викаше книжарата.
Kнижарата се вика Икона...

Како им го процени квалитетот?
Веројатно тие што се продаваат кај нас се истите книги од Амазон.

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
http://www.amazon.com/Books-Thrones-Feast-Crows-Swords/dp/0345529057
Kнижарата се вика Икона...

Како им го процени квалитетот?
Веројатно тие што се продаваат кај нас се истите книги од Амазон.

Едно од мислењата на купувачите:
The printing of the book was lackluster. The print smudged all the time in all four books and it seems like some of the pages were not centered properly which is just visual annoying. This is extremely annoying because as I was reading the books the print on the right page we smudge so much that it became unreadable. The cover is also made from cheap materials. I have had 2 books were the covers started to come apart.

Overall I give the books 4 stars for content and 2 stars for quality of the product.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653

Едно од мислењата на купувачите:
The printing of the book was lackluster. The print smudged all the time in all four books and it seems like some of the pages were not centered properly which is just visual annoying. This is extremely annoying because as I was reading the books the print on the right page we smudge so much that it became unreadable. The cover is also made from cheap materials. I have had 2 books were the covers started to come apart.

Overall I give the books 4 stars for content and 2 stars for quality of the product.
Друже, четири книги за 20 долари... што сакаш повеќе. Сигурно квалитетот е подобар од книгите кои се преведуваат на македонски. :)

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Не верувам дека на некој му одговорила :icon_lol: Не туку се фалете туку ставете скриншот.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Море момчиња сите ја испододадовте Калиси а? Почна у suggestions да ми ја дава. :pos:Да не се мачам да ја барам. Thanks guys. (y)

Ајде уште 2 дена. :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom