Game of Thrones

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
OMFG......OMF Lord of light
Најдобрата епизода во сезонава дефинитивно.......
Кои разговори се случија во епизодава тоа е страшно нешто.
Robb: The boy was lucky you were here
Tallisa:And he was unlucky that you were
:cuc::cuc:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
по што е јак овој со долгово име?

и кој беше тој црнец ?

И крајот беше ептен гаден!:eek:
На тој пиратот изгледа мислеше. Со Станис што се договараше.

THE ONLY TRUE GOD IS BETWEEN A WOMAN’S LEGS :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
и кој беше тој црнец ?
Sallandor Saan - шверцер од Слободните Градови. Не се појави во оваа епизода, или во првата или во втората кога разговараше со Davos Seaworth.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

и кој беше тој црнец ?

абе јак у стилот „делува ретардиран и е смешен on one or another way", особено за црнецот го мислев тоа... :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
абе јак у стилот „делува ретардиран и е смешен on one or another way", особено за црнецот го мислев тоа... :)
мене ми е ист како евнухот чкопаниот, ништо посебно, само може на Калиси инат да и води. Али ептен јак ми беше гестот на нигерот кога ја пресече раката, I vouch for her .

A црнецот џабе бурек јаде, жена ако имала мака од к** :D
--- надополнето: 23 април 2012 во 21:50 ---
Не знам ни јас тоа :) Ама ми личеше на оној лепрозниот од Dune (1984)
Oд лепрозни само Болдвин 4 го признавам, во кралството небесно :D

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636

и кој беше тој црнец ?

Крајот беше гаден, ама сцената на Џофри со „дамите“ беше далеку погрозна....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
перспективата е поинаква кога ќе го видите во 21 век со дуксер како и секој друг тинејџер.
Дуксер - Шмуксер, само ќотек за него! :)

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Море ќе да не сте во право. Ова е само дете што знае проклето добро да глуми. Еве видете го во интервјуво, перспективата е поинаква кога ќе го видите во 21 век со дуксер како и секој друг тинејџер.

Ама битно под секое негово видео имате коментар: Сирото дете сите ќе го мразат до крајот на животот:pos:
Паднав од столот коа го прочитав :pos:
На википедија ова му пишува:
Gleeson has indicated an intention to pursue an academic career rather than a professional acting career, once his work on Game of Thrones is completed

Не сака да го замразат уште повеќе. Од оваа улога има да добива понуди само да глуми villain . Страв му некој да не го рокне :pos: :pos:

Претходната епизода беше затишје пред бура. Оваа кога заврши викав чекај бе 20 минути ли беше епизодата и кога видов 50 и кусур не ми се веруваше. Имам чуство дека и наредните ќе бидат се повозбудливи.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Крајов беше ептем Изгубен. Не врати во старите добри времиња.
Највобудлива епизода до сега во втора сезона, баш ме интересира што ќе се деси со овој чадов само да не ја оплескаат. Како и Калиси, мислам дека ќе се обидат да ја измамат или така нешто за да му ги земат змејовите. Од сега ќе ја гледаме и нејзе поќе.
Црвенава жена според мене е најпривлечна во цела серија иако е вештерка.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
Најинтересен дел епизодава ми беше сцената меѓу Tyrion и Lancel. Од арогантен витез го редуцираше во плачко, понекогаш заборавам колку јак дијалог има серијава. Втора најомилена сцена ми беше средбата Stannis-Renly. Трето, се наежив на делот кога Daenerys се накурчи и почна да се заканува - ми се свиѓа кога се лути, а и добро гласче има :love:

Ми се допадна како е направен Harrenhal. Тој е најголемиот замок во Westeros со долга историја и многу мистерија, сосем солидно го доловија сегашниот изглед и атмосфера. Посакувам да се задржат подолго на овој дел од приказната и да ја исцрпат детално како и во книгите. За Gregor Clegane има нов глумец оваа сезона, али едвај го познав. Во Harrenhal сцените мислев дека е Amory Lorch (тој што ги зароби Arya и компанија во предходната епизода), па тек одпосле разбрав тој да ти бил The Mountain...не го видов асално но прв впечаток, not impressed :(

Измислената сцената со Joffrey и курвите ми беше тотално непотребна (he is evil, we get it). И крајот на епизодава другачие го замислував, али солидно беше CGI-то, признавам.

Од епизода во епизода се подобро и подобро. Само го прави исчекувањето на наредната потешко.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Да фак беше ова бре.... одлична епизода, веќе почнува заплетот

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Тоа црнилата што и искочија од минџата на оваа, човечки облик добиваа, ко монструм нешто беше. Којзнае што ќе испадне од ова. Многу голем БУМ се деси, покрај змејовите и white walkers уште и чудовишта почнаа да искачаат од оваа. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom