Game of Thrones

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.019
Никад не се палам на cgi ама на дијалози свршувам.
Епизодава..:cuc:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
дали сум јас единствен шо мисли дека чадот шо излезе од црвената е Walker?Го покажаја само во нозете додуша ама ми изгледаше висок и слаб,баш како тој шо го зеде бебето во втора епизода

п.с. Shadows cannot live in the dark, Ser Davos. They are servants of light. The children of fire. And the brighter the flame, the darker they are. :cuc: за мислава

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Тоа црнилата што и искочија од минџата на оваа, човечки облик добиваа, ко монструм нешто беше. Којзнае што ќе испадне од ова. Многу голем БУМ се деси, покрај змејовите и white walkers уште и чудовишта почнаа да искачаат од оваа. :D
Само да не ја претерет со фантазија, немат да е интересно.

едит: Незнам зш во спојлер ми го редит

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.012
Поени од реакции
83.407
дали сум јас единствен шо мисли дека чадот шо излезе од црвената е Walker?
Да. Али не само на форумов, него у цел свет.
--- надополнето: 24 април 2012 во 14:46 ---
Are u f*ckin kidding me !? И овде ли ќе се е*аваме со црнила... :eek:

откако се исподеси тоа на крај, одма ме асоцираше на...

Од кој филм е ова? Сумњиви ефекти.
--- надополнето: 24 април 2012 во 14:50 ---
Sallandor Saan - шверцер од Слободните Градови. Не се појави во оваа епизода, или во првата или во втората кога разговараше со Davos Seaworth.
Давос е (бил) шверцер.
Саладор Сан е малкуцка поише као пират.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Давос е (бил) шверцер.
Саладор Сан е малкуцка поише као пират.
Се согласувам. Командува голема пиратска флота, но покрај тоа е и трговец, банкар и шверцер. Ми дојде да го опишам како шверцер поради фактот дека се добри пријатели со Давос, имаат работено заедно порано. Но да, примарно е пират.

Во секој случај доста интересен лик. :)

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Видеава се само дел од Game of Thrones Extras комплетот, за кој пишував понапред.
Има и други ствари внатре, водичи, мапи, слики и слично.
Симнете си го нема да зажалите.
Нешто линк или торент од кај можеме да ги симнеме?Јас побарав само неможам ништо конкретно да најдам.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.012
Поени од реакции
83.407
пушти за сите, шо нас на патот да не не најде :D
Не знам како се пушта една порука на поише членови, али го имате на мој профил линкот (така ваљда е дозволено).

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Знае некој каде може да се најдат книгиве по нашиве книжари?Ги симнав јас на англиски почнав да читам ама многу ме замара да зјапам во екран..па така да ако знае некој каде може да се набават и по која цена нека ми прати пп да не ја труеме темава.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Знае некој каде може да се најдат книгиве по нашиве книжари?Ги симнав јас на англиски почнав да читам ама многу ме замара да зјапам во екран..па така да ако знае некој каде може да се набават и по која цена нека ми прати пп да не ја труеме темава.
На Македонски мислам ги немаш, ама ако се во намера да ги преведат, јас воопшто не сум љубител на книги, но ќе одвојам пари, ќе ги купам и ќе ги исчитам сите.
Ама да не ти се верува дека во скоро време ќе се деси то.

Kajgana Shop

На врв Bottom