- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 2.482
- Поени од реакции
- 1.669
-You should kneel in your brother, he is lord chosen, born on salt and smoke.
-Born on salt and smoke!? Is he a ham?
-You should kneel in your brother, he is lord chosen, born on salt and smoke.
-Born on salt and smoke!? Is he a ham?
Тоа црнилата што и искочија од минџата на оваа, човечки облик добиваа, ко монструм нешто беше. Којзнае што ќе испадне од ова. Многу голем БУМ се деси, покрај змејовите и white walkers уште и чудовишта почнаа да искачаат од оваа.
Да. Али не само на форумов, него у цел свет.дали сум јас единствен шо мисли дека чадот шо излезе од црвената е Walker?
Од кој филм е ова? Сумњиви ефекти.Are u f*ckin kidding me !? И овде ли ќе се е*аваме со црнила...
откако се исподеси тоа на крај, одма ме асоцираше на...
Давос е (бил) шверцер.Sallandor Saan - шверцер од Слободните Градови. Не се појави во оваа епизода, или во првата или во втората кога разговараше со Davos Seaworth.
Од Lost ебагоОд кој филм е ова? Сумњиви ефекти.
Ах ОК, да.Од Lost ебаго
Се согласувам. Командува голема пиратска флота, но покрај тоа е и трговец, банкар и шверцер. Ми дојде да го опишам како шверцер поради фактот дека се добри пријатели со Давос, имаат работено заедно порано. Но да, примарно е пират.Давос е (бил) шверцер.
Саладор Сан е малкуцка поише као пират.
Нешто линк или торент од кај можеме да ги симнеме?Јас побарав само неможам ништо конкретно да најдам.Видеава се само дел од Game of Thrones Extras комплетот, за кој пишував понапред.
Има и други ствари внатре, водичи, мапи, слики и слично.
Симнете си го нема да зажалите.
ппНешто линк или торент од кај можеме да ги симнеме?Јас побарав само неможам ништо конкретно да најдам.
пушти за сите, шо нас на патот да не не најде
Не знам како се пушта една порука на поише членови, али го имате на мој профил линкот (така ваљда е дозволено).пушти за сите, шо нас на патот да не не најде
На Македонски мислам ги немаш, ама ако се во намера да ги преведат, јас воопшто не сум љубител на книги, но ќе одвојам пари, ќе ги купам и ќе ги исчитам сите.Знае некој каде може да се најдат книгиве по нашиве книжари?Ги симнав јас на англиски почнав да читам ама многу ме замара да зјапам во екран..па така да ако знае некој каде може да се набават и по која цена нека ми прати пп да не ја труеме темава.