Ау да, многу интересно го градат тој карактер. Транзицијата од невина во .. во што и да се претвара е лудница. Да не стане само како брат и. Оваа ќе прави големи проблеми понатаму, иако засега е убавината на серијата. Maда ја би повеќе Cersei Lannister.
иако сум само до трета епизода и не сум компетентен да се вмешам у ова... aj...
значи имаш, госпоѓа Старк vs Cersei. Едната добра мајка и сопруга, посветена на фамилијата, со можеби лошо минато а другата поим за злоба, која ги учи децата да ги мразат Старк, се... (кхм, кхм,...) за да го контролира кралството. И неможеш да и најдеш позитивна страна па ти доаѓа да ја фатиш и да ја... овакво...
после litle калиси, која од невина прераснува во ?.....? и го контролира мажот со нејзината женственост. Сигурно ќе прерасне во нешто налик Cерсеи, али не толку злобна (бар се надевам

)
имаш млада и наивна „принцеза“ во
Sansa и девојче полно со храброст во Ayra.
Можности за развивање на овие, колку сакаш... женскиве карактери, кога ќе ги „погледнеш“ наликуваат на fairytale карактери, и можеби во нешто друго би изгледале како клише, али овде се фантастично склопени... Пак ќе пишам, само до трета епизода сум, можеби многу од ова се изменило до 7 епизода...
@ IoSono, лајк за : pos: и за помошничката

!!!