Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Сер Баратеон ке им дојде како појачање на северњациве, осеќам ке има бесна туча :)

Осекам ке има бесна туча ама иходот ке биде во 2ра сезона и тоа ке ме напне уште толку :)

Втората сезона излеа ќе се врати назат а не напрет како што беше со Спартакус

Последните 2 епизоди ме напнаа максимално. 7мата ме изнервира фактот што ништо не испадна како што сакав :) многу сакав да ја убијат оваа малава Калиси + сакам да има војна помегу The White Walkers и 7 Kingdoms ама некако обратно се дешава се + сакав Ед да го обелодени тоа со Џејми и Сестрата како се ковале па децата се од Џејми итн итн :). 8мата беше закон имаше неколку работи со ме напнаа.
Температура да не имаш? :)

Спартакус не отиде напред туку се врати назад...

То би било глуп потег. Засега е јасно колку шо е потребно, не е ова Visitors или некоја слична изџвакана серија за да гледаме и да ни е све јасно и свеедно.

tumblr_ljvomnekzJ1qa2ylwo1_1280.jpg

Еве како изгледаат семејствата . Мислам дека ке му се најдат на некој шо почнува да ја гледа серијава оти малку е збунувачка на почеток. Иначе , неам коментар. Ебено добра серија :)

Јака, јака епизода! More action less drama =ty. The Dance Master ѕвер!

То би било глуп потег. Засега е јасно колку шо е потребно, не е ова Visitors или некоја слична изџвакана серија за да гледаме и да ни е све јасно и свеедно.

Може да биде интерсно бе, ако се навратат да ја вметнат и историјата на house Targaryen.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom