Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум повеќе по оваа малава и нејзината помошничка, чим почнавме да делиме интимни работи :)
(смајлито :роѕ: да ми се врати, алооооо...)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ау да, многу интересно го градат тој карактер. Транзицијата од невина во .. во што и да се претвара е лудница. Да не стане само како брат и. Оваа ќе прави големи проблеми понатаму, иако засега е убавината на серијата. Maда ја би повеќе Cersei Lannister. :oops:

иако сум само до трета епизода и не сум компетентен да се вмешам у ова... aj... :rolleyes:

значи имаш, госпоѓа Старк vs Cersei. Едната добра мајка и сопруга, посветена на фамилијата, со можеби лошо минато а другата поим за злоба, која ги учи децата да ги мразат Старк, се... (кхм, кхм,...) за да го контролира кралството. И неможеш да и најдеш позитивна страна па ти доаѓа да ја фатиш и да ја... овакво...

после litle калиси, која од невина прераснува во ?.....? и го контролира мажот со нејзината женственост. Сигурно ќе прерасне во нешто налик Cерсеи, али не толку злобна (бар се надевам :D)

имаш млада и наивна „принцеза“ во Sansa и девојче полно со храброст во Ayra.

Можности за развивање на овие, колку сакаш... женскиве карактери, кога ќе ги „погледнеш“ наликуваат на fairytale карактери, и можеби во нешто друго би изгледале како клише, али овде се фантастично склопени... Пак ќе пишам, само до трета епизода сум, можеби многу од ова се изменило до 7 епизода... :)

@ IoSono, лајк за : pos: и за помошничката :love: !!!

Има некој линк за гледање на серијава онлајн (мислам на актуелната епизода кога се дава). Дали ја има на Veetle? И во колку сатот е епизодата?

Има некој линк за гледање на серијава онлајн (мислам на актуелната епизода кога се дава). Дали ја има на Veetle? И во колку сатот е епизодата?

Не ти се чека а? :)
Ти текнува лани со Лост кои живци се кинеа со тоа. Башка 5 мин филм, 15 мин реклами.

Не ти се чека а? :)
Ти текнува лани со Лост кои живци се кинеа со тоа. Башка 5 мин филм, 15 мин реклами.
ЛОСТ го изгледав онлине 6-та сезона, и онака овде треба да водам сметка за спојлери. Згора на тоа, Veetle има перфект слика, скоро исто како со симнатите беше ЛОСТ. Само кажете ми сатница ако знаете...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
ЛОСТ го изгледав онлине 6-та сезона, и онака овде треба да водам сметка за спојлери. Згора на тоа, Veetle има перфект слика, скоро исто како со симнатите беше ЛОСТ. Само кажете ми сатница ако знаете...

Game of Thrones Episode 8 is titled as “The Pointy End” and this will be aired on June 5th 2011,9pm on HBO.

ин USA е у 9, овде би требало да е кај 3am.

Ео, ако најдовте онлајн и јас сакам, ама оние како veetle, LOST каде гледавме, со висок квалитет.

Линк? Anybody? Aaanybody at all??? :)
Кој најде има зелено од мене :)
На Veetle нема ништо засега.

Изгледа само јас ја чекав.. :) Него, правила на игра? Како и другите теми, спојлери од излезена епизода е дозволено, од книгата не така? Никој не влегува во темите ако не им е изгледана новата епизода. Или барем јас не.

Него, after all, незнаеме изгледа уште кои и што се white walker-ите. Во новата гледаме дека не умираат од студ и меч. Уствари зомбињата кои ги гледаме се луѓето уствари кои загинале позади ѕидот. Изглед нешто друго ги прави луѓето у white walkers. Во првата епизода, почетокот, тој шо преживеа велеше дека ги видел the white walkers, а уствари тие беа убиените дивјаци, кои се уствари вид зомбиња. Е сега поголемата мистерија е изгледа што ги прави такви, по некоја логика.

Дотраките пак беа епик :D интересно што сребрената принцеза уште има меко срце, па дискутабилна е војната. А кај Ланистерци, ништо ново, политика само. Ама кралот Џеофри ќе го јаде и од синот на кралот Едард и од Дрого, за тронот. Можда ќе се погодат исто време, па ќе имаме LOTR-like војна. :D

Уште една супер епизода, едвај чекам да излезе наредната

Прашање за публика...

Зашто КingSlayer (Џејми) не е никако казнет, а го утепал лудиот крал?

^Зашто го утепал во време на бунт во седумте кралства против кралот,и плус сакал да биде крал ама Едард го спречил :)

Последните 2 епизоди ме напнаа максимално. 7мата ме изнервира фактот што ништо не испадна како што сакав :) многу сакав да ја убијат оваа малава Калиси + сакам да има војна помегу The White Walkers и 7 Kingdoms ама некако обратно се дешава се + сакав Ед да го обелодени тоа со Џејми и Сестрата како се ковале па децата се од Џејми итн итн :). 8мата беше закон имаше неколку работи со ме напнаа.

Како и да е HBO убедливо најдобри серии прават. The Sopranos е HBO легендарна а и Game of Thrones е исто лудило. Одвај чекам да почнат војните хихихи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom