dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.351
Jaqen H'ghar се вика, типот не е од Westeros и затоа чудно збори. Одличен лик е, се сложувам.The Man што убива за Ајра е до сега најинтересен лик.Посебно зошто цело време збори за себе во трето лице.
Ја типувам на тој грдиот, што личи на Пјерлуиџи Колина.кој ли ги украде змаевите? и кај се изгуби советникот на Калиси ич не го дадоа
Еми пријави се и ти и заедно ќе бидетеPlease, oh please let Benedict Cumberbatch play..
Чујам ли дека озбилно го одбрале во кастингот ќе бидам ваква:
Сети се за каков карактер се работи и чив син е, па потоа наврати се на заклетвата што тој и Sam ја дадоа кога стапија во Night's Watch. Ygritte го знае тоа и намерно го провоцира за да ја види неговата посветеност и лојалност. Го тестира за да види дали е можно да го придобие кон каузата на Mance Rayder, или пак во целиот тој "комфорт" да искористи невнимание и да избега.и дека Џон Сноу е педер што не беше тешко да се претпостави...
Still gay. Црвенокосата го масираше со газето, а он побара да да прекине? More like Jon Rainbow
Сети се за каков карактер се работи и чив син е, па потоа наврати се на заклетвата што тој и Sam ја дадоа кога стапија во Night's Watch. Ygritte го знае тоа и намерно го провоцира за да ја види неговата посветеност и лојалност. Го тестира за да види дали е можно да го придобие кон каузата на Mance Rayder, или пак во целиот тој "комфорт" да искористи невнимание и да избега.
Ликови кои не ги поднесувам во серијава се Ros (ја нема во книгите) и Shae (исто толку досаден лик колку и во серијава). За мене лично Jon Snow е супер лик, имаше неколку не толку интересни сцени но биче боље, целата приказна околу него и северот е одлична. Like father, like son
знам бе баце, знам. Чисто онака кажувам, ја да бев на негово место ќе го јадеше сосе снег и мраз таЈа.
Сети се за каков карактер се работи и чив син е, па потоа наврати се на заклетвата што тој и Sam ја дадоа кога стапија во Night's Watch. Ygritte го знае тоа и намерно го провоцира за да ја види неговата посветеност и лојалност. Го тестира за да види дали е можно да го придобие кон каузата на Mance Rayder, или пак во целиот тој "комфорт" да искористи невнимание и да избега.