Game of Thrones

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ликови кои не ги поднесувам во серијава се Ros (ја нема во книгите) и Shae (исто толку досаден лик колку и во серијава). За мене лично Jon Snow е супер лик, имаше неколку не толку интересни сцени но биче боље, целата приказна околу него и северот е одлична. Like father, like son :)
Леле...ја мразам Ros. Само кради време од останатите ликови за ништо. Немам ништо против НВО да додадат некои нови ликови, ама барем да има цел за да се таму. Не Ros само да скока од еден на друг... :P
Место да трошеа време и пари на неа, можеа да најдат актер за Blackfish. Се надевам дека ќе се појави во следните сезони.

Приказната за Џон е супер. Ќе видите. :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.111
Поени од реакции
9.051
Леле...ја мразам Ros. Само кради време од останатите ликови за ништо.
Па јас мислам дека Ros е измислена да ги замени Chataya и Alayaya, како ликови се ептен маргинални а нивната инволвираност во приказната е лесно пренослива на еден лик - Ros.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Можеби овде си го гледал-------->http://www.imdb.com/title/tt0314422/
Не не, валда од Валкири ми е познат.

Иначе мислам дека ХБО ги имаат малку притиснато со критиките за еротиката во серијата, па затоа намалија со тоа експлицитните сцени. Паметна работа, во секој случај. Претераа.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Се поќе и поќе се ражарвит сезонава, малце нелогично ми беше овој што и исполнува желби на Ајра како го скина на овој пред самиот влез, ама ајде.
Теон педер гнасен, но многу многу не му ја мислам, сигурен сум дека Роб ќе му пресуди.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
исто и нелогично е што не го убија Теон дур спиеше

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Па глејте, ја епизодава не ја сфатив како Сноу = геј. Можда е геј, кој го знае, али ја мисалм дека овие сакаа една sub паралела да направат меѓу Џон и Теон, како двајца спротивни лика у поглед на манипулација од женска страна.

Првиов досега си ја почитува заклетвата, а Грејџојов досега и у прва и у втора сезона петнаесепати беше заебан (покрај тоа што беше изе*ан :icon_lol:) од жени. Чак што више и Ланистер ќе станеше со сестра му...

Плус стави го тука и Роб со таа лејдито што не и го запамтив името, па понудите шо ги добила Калиси, ќе видиш дека и серијава, како и светот се врти околу жените. :D И секогаш се наоѓа некој како Сноу по кој жениве ќе се попалат, а тој клошар ги одјебува... :D

Друго, онака, посебни ми се сцениве со Калиси, ако Вестерос е свет у кој владее политиката, ваму покрај тоа владеат и мистерии на куп. Мразам онакви ликови ко ќелавиот (налик Колина), знаев дека ќе ја е*е работата...

Трето, батето шо убива за Арја е ѕверка. Само многу бргу Арја си ги искористи желбите, само уште една остана... o_O

Четврто, смррта на помошничката ме погоди повеќе од смррта на Нед, мамето нивно, зашто не беше таа у придружба со Калиси !? :mad:

Петто, гомно у фаца на Џофри, pure win! :LOL:

Напнато, прљаво и забегано... онака како што се навикнавме, true GoT! :)

I

Iblis

Гостин
Не не, валда од Валкири ми е познат.

Иначе мислам дека ХБО ги имаат малку притиснато со критиките за еротиката во серијата, па затоа намалија со тоа експлицитните сцени. Паметна работа, во секој случај. Претераа.
Можеби, ама има ептен незначајна улога, зависи што ти фаќа окото:D
А изгледа стварно некој ги има притиснато, имаше доста "пукање" предходните епизоди, сеа се стига само до голотија.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Четврто, смррта на помошничката ме погоди повеќе од смррта на Нед, мамето нивно, зашто не беше таа у придружба со Калиси !? :mad:
Ова! :unsure:
Џубриња...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.733
Поени од реакции
52.675
А Роб на која е ветен, имаат кажано? Почнав да заборавам многу детали. :mad:

И јас мислам дека змејовите ги земаат тие од the house of the undead. Како и да е, мора да се вратат!!!

А за помошничката, умре баш таа на која сите мислиме? :D Не погледнав двапати ама ми изгледаше како таа втората што викаше цело време it is known.

Kajgana Shop

На врв Bottom