Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе тој со кого сѐ не се сретна и со кого сѐ не договори соработка...Се сеќавате дека лани се сретнаа Бејлиш и Олена и договорија соработка, можеби нивните денешни потези се поврзани со тоа.
Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk
Полна е серијава со вакви моменти. Се надевам дека ќе имам време и желба и наскоро ќе постирам вакви нелогичности од серијава.[DOUBLEPOST=1463475478][/DOUBLEPOST]Таман си е писмото, не прдете многу.
Туку мене други две работи ми сметаа, како тоа Теон, таков пропаднат, измрзнат сам низ непријателска територија стигна до брегот, најде брод што ќе го однесе до дома.
И како Денерис знаеше дека тие тањирите со оганот не се фиксирани со штрафови, освен ако не било се веќе договорено со таа другата вдовица, што донекаде ќе објасни како се лесно се запали (ако била однапред спремена саботажа)
Абе не заебавај, тука пун курац калови, коови (крвородници), Дотраки миљон и овие двајца од надвор им ги затворија портите. Така ничим неометани.E de be covek pa bila Dotraki valjda znae koj stil na "arhitektura i vnatresen enterier go imaat" plus klucna scena vi pokazaa kako vika deka ima plan i deka moze da i veruva na vdovicata. Normalno deka se bese isplanirano ili pak tapa vi bese, ili vi falat knigite za ova?
Ремзи ќе ја убие маќеата, детенцето и на крај неговиот татко.
Потврдено дека едниот меч во ToJ сцената бил Dawn.
Toj на лева страна што го носат закачен, е регуларниот Kingsguard меч. Дејн го носи и Dawn. Toa "сонце/ѕвезда" на врвот од дршката е всушност кометата од чиј материјал е и изработен, воедно грб на куќата Дејн.Тој што имаше сонце/ѕвезда (?) доле на врвот од дршката изгледа.
Toj на лева страна што го носат закачен, е регуларниот Kingsguard меч. Дејн го носи и Dawn. Toa "сонце/ѕвезда" на врвот од дршката е всушност кометата од чиј материјал е и изработен, воедно грб на куќата Дејн.
http://imgur.com/a/BDloJ
)