Game of Thrones

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
На трејлерот за следната епизода се појави нова Малисандре во Мерин. За очекување беше тоа после тоа што ги вметнуваа 4-5 пати во сцените со Тирион

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Е да, нека го отепаат оној Пајсел веќе, три епизоди по ред го бркаат вкревет да си легне. Па и се губат 30-45 секунди додека искочи од соба.
И плус тоа додека стои на врата пред да излезе се губат исто толку секунди, и ете ти 2 минути за џабе потрошени. Мислам стварно, земал се влечка ко црв до вратата, и застанува и ја гледа Серси и после дури си оди. Ај можеби ќе го скине некој, не мора да го прикажуваат тоа. :D

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Колку не беше...
Колку беше само by the book нафрлани рандом gore закани...
Ќе ти ја ебам сестрата, војниците ќе ти ја ебат сестрата, брат ти ќе го фрлам на кучињата, тебе ќе ти ги извадам очите, been watching Happy Three Friends much lately?
Ремзи е...

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Баш зашто беше Ремзи целта на писмото е да биде intimidating и spine-chilling, а не стихотворба од How to Threat for Dummies
da da poezija od nepismen supak....sea okej e ima mn eftini momenti ali ova bese namesto ne se gubete ke ve molam....ne e ova tajvin lanister....

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
da da poezija od nepismen supak....sea okej e ima mn eftini momenti ali ova bese namesto ne se gubete ke ve molam....ne e ova tajvin lanister....
Ако беше сцената осмислена како comic relief, тогаш да, on spot се (y)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Таман си е писмото, не прдете многу.

Туку мене други две работи ми сметаа, како тоа Теон, таков пропаднат, измрзнат сам низ непријателска територија стигна до брегот, најде брод што ќе го однесе до дома.

И како Денерис знаеше дека тие тањирите со оганот не се фиксирани со штрафови, освен ако не било се веќе договорено со таа другата вдовица, што донекаде ќе објасни како се лесно се запали (ако била однапред спремена саботажа)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.168
Поени од реакции
37.746
Јас сѐ можам да разберам, ама буквално сѐ... освен Литлфингр. Поголем преварант и сплеткар не сум видел, а верувам дека и уште 100 пати да ги прегледам сите сцени со него, пак нема да знам кои му се намерите.

D

Darko_ufo

Гостин

Туку мене други две работи ми сметаа, како тоа Теон, таков пропаднат, измрзнат сам низ непријателска територија стигна до брегот, најде брод што ќе го однесе до дома.

И како Денерис знаеше дека тие тањирите со оганот не се фиксирани со штрафови, освен ако не било се веќе договорено со таа другата вдовица, што донекаде ќе објасни како се лесно се запали (ако била однапред спремена саботажа)
E de be covek pa bila Dotraki valjda znae koj stil na "arhitektura i vnatresen enterier go imaat" plus klucna scena vi pokazaa kako vika deka ima plan i deka moze da i veruva na vdovicata. Normalno deka se bese isplanirano ili pak tapa vi bese, ili vi falat knigite za ova?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Јас сѐ можам да разберам, ама буквално сѐ... освен Литлфингр. Поголем преварант и сплеткар не сум видел, а верувам дека и уште 100 пати да ги прегледам сите сцени со него, пак нема да знам кои му се намерите.
G-Man од Half Life :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

Сериозно брат, шрафовите? :LOL:

Последно уредено:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Дотраките се на технолошко ниво на Хуните на Атила, какви шрафови ти па, какви шајбни. :D

Во првата сцена со Денерис епизодава си беше седната во храмот со вдовиците, имала време да истражи терен. Кога ја најдоа Џора Истражува и Дарио МИГ 21 им рече дека веќе имала смислено друг план, џабе иделе.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Kои црни штрафови во тоа време...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Па може беа зацврстени во земјата бе, шо се чудите, варварски штрафови :D. @Darko_ufo не ми беше тапа, поставувам некои логични прашања.

@Коловрт држи вода твоево.

Kajgana Shop

На врв Bottom