E
Epsilon
Гостин
Ремзи ќе ја убие маќеата, детенцето и на крај неговиот татко.
5 пати вратив да слушнам убаво што рече. Дефинитивно најсветла точка на сезонава е Станис.Станис грамар наци![]()
Знае Ремзи дека не се мртви, му призна Теон уште од кога.5 пати вратив да слушнам убаво што рече. Дефинитивно најсветла точка на сезонава е Станис.
Мала надеж за Теон? На крај крајева не е толку отиден колку што изгледа. Свесен е дека Рикон и Бран се живи некаде ама сепак му крие на Ремзи. Одлично го изглуми извинувањето кон Санса
-I have seen you listen to your counselors
-I have seen you lean on their experience when your own was lacking and weigh the choices they put before you
-And I have seen you ignore your counselors because there was a better choice
-One that only you could see
Монологов перфектно доловува колку глуп лик уствари е Mother of Dragons![]()
Тие се истите stone men, целосно покриени од greyscale.Овие камени луѓе се истите што ги спомна Станис со ќерка му кога зборуваше т.е дека е тоа истата болест или нешто грешка сум ?
да ама нели после тоа го пуштија тој шупакот што му ја исече раката на Џејми да ги најде и убие,и подоцна у муабет со татко му за тоа како уште нема абер од него констатираа дека сигурно ја завршил работата .... така да ја мислам дека Ремзи е сега сигурен дека Рикон и Бран се мртвиЗнае Ремзи дека не се мртви, му призна Теон уште од кога.
Како може да констатираат дека завршил работа кога и тој шупакот го нема?да ама нели после тоа го пуштија тој шупакот што му ја исече раката на Џејми да ги најде и убие,и подоцна у муабет со татко му за тоа како уште нема абер од него констатираа дека сигурно ја завршил работата .... така да ја мислам дека Ремзи е сега сигурен дека Рикон и Бран се мртви![]()
Зошто таква викаш, еден куп фанови на серијата сеуште имаат сентиментален однос кон Старк, за кого мислиш навиваат во престојниот судир на Станис со Болтон во Винтерфел.добро бе само јас ли уште навивам за house stark или има уште некоја будала како мене ?
иначе за епизодава беше топ после 4 meh епизоди редно беше малце да залета дејствово.
Рамзи лепотанов сака на два стола да седи ама небива...![]()
е ајде деКако може да констатираат дека завршил работа кога и тој шупакот го нема?
Јас сметам дека имам сентиментален однос кон Старк, но немам мислење во престојниот судар, а зошто и би имал кога се работи за Баратион и Болтон?Зошто таква викаш, еден куп фанови на серијата сеуште имаат сентиментален однос кон Старк, за кого мислиш навиваат во престојниот судир на Станис со Болтон во Винтерфел.
Нели Станис ќе стави Старк да раководи со Северот ако победи.Јас сметам дека имам сентиментален однос кон Старк, но немам мислење во престојниот судар, а зошто и би имал кога се работи за Баратион и Болтон?