- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
" Страв ти е од Валирија? "
" Не. "
Десет метра после муабетот ги преплаши змеј и беа нападнати од скаменети луѓе. Последно време и тие паметни шо мислев дека се почнаа да прат глупи работи (на пример Бриен со стариот кај Винтерфел
). Пиратите ако се плашат таму да одат, треба и вие да се плашите. И аман, пак онаков депресивен крај. Прво Селми, сега Џора. Ама самата сцена многу ми се допадна. Don't hate me, but оваа сезона ми е некако послаба во споредба со претходните, ама сцената во Валирија одма ми стана една од омилените.
И Болтонци ми беа многу јаки. Се гледа дека и на Рус му е некако скурчено со Ремзи, ама ај, го трпи некако. Истиот муабет го праеа како Станис со Ширин, само " you are my son " не ја предизвика истата реакција како " you are my daughter " . Шо знам, можи до мене е. Или пак имаше нешто врска со фрлање на бебиња в река, не знам.
Крајно: Мноооооооогу ја мразам жена му на Станис.
" Не. "
Десет метра после муабетот ги преплаши змеј и беа нападнати од скаменети луѓе. Последно време и тие паметни шо мислев дека се почнаа да прат глупи работи (на пример Бриен со стариот кај Винтерфел
). Пиратите ако се плашат таму да одат, треба и вие да се плашите. И аман, пак онаков депресивен крај. Прво Селми, сега Џора. Ама самата сцена многу ми се допадна. Don't hate me, but оваа сезона ми е некако послаба во споредба со претходните, ама сцената во Валирија одма ми стана една од омилените.И Болтонци ми беа многу јаки. Се гледа дека и на Рус му е некако скурчено со Ремзи, ама ај, го трпи некако. Истиот муабет го праеа како Станис со Ширин, само " you are my son " не ја предизвика истата реакција како " you are my daughter " . Шо знам, можи до мене е. Или пак имаше нешто врска со фрлање на бебиња в река, не знам.
Крајно: Мноооооооогу ја мразам жена му на Станис.