Game of Thrones

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Станис грамар наци :D
5 пати вратив да слушнам убаво што рече. Дефинитивно најсветла точка на сезонава е Станис.

Мала надеж за Теон? На крај крајева не е толку отиден колку што изгледа. Свесен е дека Рикон и Бран се живи некаде ама сепак му крие на Ремзи. Одлично го изглуми извинувањето кон Санса

-I have seen you listen to your counselors
-I have seen you lean on their experience when your own was lacking and weigh the choices they put before you
-And I have seen you ignore your counselors because there was a better choice
-One that only you could see

Монологов перфектно доловува колку глуп лик уствари е Mother of Dragons(n)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
5 пати вратив да слушнам убаво што рече. Дефинитивно најсветла точка на сезонава е Станис.

Мала надеж за Теон? На крај крајева не е толку отиден колку што изгледа. Свесен е дека Рикон и Бран се живи некаде ама сепак му крие на Ремзи. Одлично го изглуми извинувањето кон Санса

-I have seen you listen to your counselors
-I have seen you lean on their experience when your own was lacking and weigh the choices they put before you
-And I have seen you ignore your counselors because there was a better choice
-One that only you could see

Монологов перфектно доловува колку глуп лик уствари е Mother of Dragons(n)
Знае Ремзи дека не се мртви, му призна Теон уште од кога.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
За мене оваа беше најдобра епизода до сега. Пак маестрално ни беше прикажан нов дел од светот. Doom sea или како е значи кадрите беа совршени и сцената со змејот и камените луѓе беше одлична

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Овие камени луѓе се истите што ги спомна Станис со ќерка му кога зборуваше т.е дека е тоа истата болест или нешто грешка сум ?
Тие се истите stone men, целосно покриени од greyscale.

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Знае Ремзи дека не се мртви, му призна Теон уште од кога.
да ама нели после тоа го пуштија тој шупакот што му ја исече раката на Џејми да ги најде и убие,и подоцна у муабет со татко му за тоа како уште нема абер од него констатираа дека сигурно ја завршил работата .... така да ја мислам дека Ремзи е сега сигурен дека Рикон и Бран се мртви ;)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
добро бе само јас ли уште навивам за house stark или има уште некоја будала како мене ? :)

иначе за епизодава беше топ после 4 meh епизоди редно беше малце да залета дејствово.
Рамзи лепотанов сака на два стола да седи ама небива... :)

E

Epsilon

Гостин
да ама нели после тоа го пуштија тој шупакот што му ја исече раката на Џејми да ги најде и убие,и подоцна у муабет со татко му за тоа како уште нема абер од него констатираа дека сигурно ја завршил работата .... така да ја мислам дека Ремзи е сега сигурен дека Рикон и Бран се мртви ;)
Како може да констатираат дека завршил работа кога и тој шупакот го нема?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
добро бе само јас ли уште навивам за house stark или има уште некоја будала како мене ? :)

иначе за епизодава беше топ после 4 meh епизоди редно беше малце да залета дејствово.
Рамзи лепотанов сака на два стола да седи ама небива... :)
Зошто таква викаш, еден куп фанови на серијата сеуште имаат сентиментален однос кон Старк, за кого мислиш навиваат во престојниот судир на Станис со Болтон во Винтерфел.

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Како може да констатираат дека завршил работа кога и тој шупакот го нема?
е ајде де
ме мрзи да ја барам епизодата сеа али муабетот им беше као го нема да се врати,да прати гавран ова-она и после Рус рече дека ја завршил он сигурно работата пошто се работи за деца плус едното инвалид а шупаков е јак убица,нели

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Зошто таква викаш, еден куп фанови на серијата сеуште имаат сентиментален однос кон Старк, за кого мислиш навиваат во престојниот судир на Станис со Болтон во Винтерфел.
Јас сметам дека имам сентиментален однос кон Старк, но немам мислење во престојниот судар, а зошто и би имал кога се работи за Баратион и Болтон?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јас сметам дека имам сентиментален однос кон Старк, но немам мислење во престојниот судар, а зошто и би имал кога се работи за Баратион и Болтон?
Нели Станис ќе стави Старк да раководи со Северот ако победи.

Kajgana Shop

На врв Bottom