Game of Thrones

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Во исчекување сум на епизода после која @Beric Dondarrion нема да пише дека имала дупки и дека приказната не е логична и дека требало се да биде поинаку.

H

HoT IcE

Гостин
Ама за него знаеме уште од втора сезона дека чита книги. :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Којзнае колку и платиле пак да ги покаже цицките. :D
Изгледа прескапо им стана на НВО да им плаќаат на актерките за голи сцени. Ова не се цицките на Калиси :coffee:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
Дај нека ги направат епизодиве подолги, што е малку малку е. Читав некаде последната ќе била 69 минути, нека ги направат сите по саат ипол не таман седнеш завршила епизодата.
Bas radi toa slednite sezoni ke ima pomalku epizodi. Snimanjeto I'm fakalo ko film da snimaat ne epizoda I ne mozele da se nosat so vremenskata linija. Saat ipol ako sakame e mnogu za edna epizoda, toa e cel film, ne mozat da izvadat 10 epizodi ko filmovi za toj period od 6-7 meseci, poso sea imaat problem ne pak podolgi da bidat. :(

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Јас би чекал 2 години за сезона ако траат по саат ипол епизодите.[DOUBLEPOST=1463417401][/DOUBLEPOST]Ама така децава ќе пораснат и ништо од бизнисот. :icon_mrgr:

Последно уредено:
Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Дивјакот изгледа не знае дека Бриен е бед пуси. А мислам дека ќе ја кркни и ватрената. Се гледа дека ѝ го врие. И се мрштеше цело време.
Многу малку 2000 дивјаци за тепање, ама како инаку би влегле фингеровци во игра, а битката да е неутрална и неизвесна.
Народ чекаше со години и дочека да ги види :цицки: на калиси. Е сега била калиси или не била не е важно. Секој со фантазијата. Ура!
И штом малку загусти калиси в оган скока.
Се согласувам дека беше малку бавна епизодава, ама интересна и според мене клучна и пресвртница. Како што пишаа погоре, имавме сцена со средби (Старковци и Грејџојовци), литл фингр, најава за големи тепачки и покољ и т.н.
Се прашувам дали Грејџој ќе се вмешаат во тепачката на страната на Старкови?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
@santino Ако Грејџој се вмеша, не верувам дека ќе биде на нечија страна, туку ќе се тепаат за себе. Ќе го видиме тогаш Ремзи како му се дешава рект од три страни.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Е да. можно е. Баш треба да споредиме со прва сезона, да видиме дали градите се исти. :D Ако се исти, а се работи за body double, ептен детален кастинг имале. :D
Не се.

Изгледаат исто затоа што, well, не ги викаат body double за ништо. Од 5та навака (и во следни сезони) ако ја има неа во сцена со голотија тоа е некоја друга, не Еми.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.872
Поени од реакции
10.382
Не се.

Изгледаат исто затоа што, well, не ги викаат body double за ништо. Од 5та навака (и во следни сезони) ако ја има неа во сцена со голотија тоа е некоја друга, не Еми.
But before any assumptions are made about Clarke’s participation in the scene, there’s something the actress wants everybody to know. “I’d like to remind people the last time I took my clothes off was season 3,” she says. “That was awhile ago. It’s now season 6. But this is all me, all proud, all strong. I’m just feeling genuinely happy I said ‘Yes.’ That ain’t no body double!”

http://www.ew.com/article/2016/05/15/game-thrones-emilia-clarke-dany

Kajgana Shop

На врв Bottom