H
HoT IcE
Гостин
Ама погледот на Тормунд кон Бриене. Eyefucked.
Изгледа прескапо им стана на НВО да им плаќаат на актерките за голи сцени. Ова не се цицките на КалисиКојзнае колку и платиле пак да ги покаже цицките.![]()
Нејзините се.Изгледа прескапо им стана на НВО да им плаќаат на актерките за голи сцени. Ова не се цицките на Калиси![]()
Уште кога влезе во Касл БлекАма погледот на Тормунд кон Бриене. Eyefucked.
Bas radi toa slednite sezoni ke ima pomalku epizodi. Snimanjeto I'm fakalo ko film da snimaat ne epizoda I ne mozele da se nosat so vremenskata linija. Saat ipol ako sakame e mnogu za edna epizoda, toa e cel film, ne mozat da izvadat 10 epizodi ko filmovi za toj period od 6-7 meseci, poso sea imaat problem ne pak podolgi da bidat.Дај нека ги направат епизодиве подолги, што е малку малку е. Читав некаде последната ќе била 69 минути, нека ги направат сите по саат ипол не таман седнеш завршила епизодата.
Не се.Е да. можно е. Баш треба да споредиме со прва сезона, да видиме дали градите се исти.Ако се исти, а се работи за body double, ептен детален кастинг имале.
![]()
But before any assumptions are made about Clarke’s participation in the scene, there’s something the actress wants everybody to know. “I’d like to remind people the last time I took my clothes off was season 3,” she says. “That was awhile ago. It’s now season 6. But this is all me, all proud, all strong. I’m just feeling genuinely happy I said ‘Yes.’ That ain’t no body double!”Не се.
Изгледаат исто затоа што, well, не ги викаат body double за ништо. Од 5та навака (и во следни сезони) ако ја има неа во сцена со голотија тоа е некоја друга, не Еми.
Нејзините се.Не се.
Изгледаат исто затоа што, well, не ги викаат body double за ништо. Од 5та навака (и во следни сезони) ако ја има неа во сцена со голотија тоа е некоја друга, не Еми.