Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Од хејтов, многу од вас изгледа не сфатиле дека сепак се работи за играна серија. Но, добро.

Сакам да прашам нешто ама финтата е што прашањето ми е спојлер, и сега, кај да прашувам? Или воопшто да не прашувам? :D

Сакам да прашам нешто ама финтата е што прашањето ми е спојлер, и сега, кај да прашувам? Или воопшто да не прашувам? :D
Имаш тема за книгите подолу на форумот. Таму најсигурно.

И после епизодава уште сте за Станис??? , уште ли него за аватари ќе го носите???
Подобро глушец да дојде на Железниот Трон отколку овој чедоубиец.....

Избери некоj што ги нема читано книгите и пиши му на пп.

DO IT! :gjavol:

Тие шо се борат за тронот ќе се коруптираат
Тие шо се ок ликови ќе ги убијат
Останува да глеаме и да не навиваме за никој :noze:

Зошто Ширин мораше да биде жртвувана, зарем не можеше како со Гендри само да и се изваде малце крв со пијавиците?! Објаснувањето на Мелисандре најверојатно би било дека Lord of Light бара поголема жртва за големата битка на Северот.

Зошто Ширин мораше да биде жртвувана, зарем не можеше како со Гендри само да и се изваде малце крв со пијавиците?! Објаснувањето на Мелисандре најверојатно би било дека Lord of Light бара поголема жртва за големата битка на Северот.
И Гендри го чекаше полоша судбина да не избегаше :D

Добро, а кај се останатите племиња (или како и да ги наречам) што беа заедно со Старкови за походот кон глајте за Ланистери, зарем ова не е вистинско време да се придружат со Станис и да им ебат матер на Болтонови?

И на крај Давос е крив шо загината малата. Тој го пушти Гендри, а да не го пуштеше него ќе го жртвуваја место малата. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom