Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

/thread[DOUBLEPOST=1433860331][/DOUBLEPOST]Се чудите како Ремзи му влегол на Станис со 20 луѓе во кампот, а пред некое време на нас 20 терористи ни влегоа во Куманово..![]()
Ќе заебе нешо овој у задњава 100%Da si kazam deka go mrazam ova malo kopile.
![]()
Најјакиот burn што сум го видел на форумовСе чудите како Ремзи му влегол на Станис со 20 луѓе во кампот, а пред некое време на нас 20 терористи ни влегоа во Куманово..![]()

Да отиде контра жена му на пример, ќе важеше како betraying his family. Или откажување од лудиов негов квест.
That would've made more fucking sense than burning your own god damn daughter. Its vague enough that they could have gone so many ways with it. Не ме јеби за Мартин, Мартин попаметно игра со емоционалните копчиња.
A sacrifice will prove our faith still burns true, Sire,” Clayton Suggs had told the king. And Godry the Giantslayer said, “The old gods of the north have sent this storm upon us. Only R’hllor can end it. We must give him an unbeliever.” “Half my army is made up of unbelievers,” Stannis had replied. “I will have no burnings. Pray harder.Сигурен си за Мартин?? Ако не си,еве увери се. 1:34мин

Жал ми е брату.Си прашав пред некое време, али ајде пак. Дали е можно да се гледа стрим на Андроид таблет? За да ја гледам последнава епизода на стрим (патем, на кои сајтови прават стрим за ГоТ, може по ПП да ми пишете, фала). Знам дека прашањево не е за тука, али доста активна е темава.![]()
![]()
Ние бар ги фанавме и утепавме терористите, Станис со курот у раце остана.

Абе не знам како ,брат ми еднаш гледаше фудбал на стрим на телефон андроид. Ај, можда ќе се снајдам.Жал ми е брату.