Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не знам како ,брат ми еднаш гледаше фудбал на стрим на телефон андроид. Ај, можда ќе се снајдам. :D
Може да се гледа, изгуглај таму и ќе се снајдеш. Може дури и да најдеш бар во кој организираат заедничко гледање па да си гледаш ко што треба :D

Може да се гледа, изгуглај таму и ќе се снајдеш. Може дури и да најдеш бар во кој организираат заедничко гледање па да си гледаш ко што треба :D
Yeah, right. :D Него, ај знам ти си по вакви ствари, ај по ПП прати ми сајтови кај се стрима ГоТ. :D

Како минува подолго време од гледањето на епизодата, се поглупа и поглупа ми станува сцената со палењето на кампот, по цел камп се палат пожари, никој не пробува да ги изгасне а снег секаде околу, никој ниту нешто видел ниту чул.

Најискрено, навивам на крај да испадне дека Мелисандре го предизцикала пожарот со магија, многу пологично и рационално решение отколку објаснувањето дека Ремзи со 20 луѓе ја запалил опремата и храната на преку 5000 војници.

500 Турци успеале со напад преку ноќ да ги победат здружените војски на Волкашин и Углеша ( 20 000 војници ) и да ги убијат нив .Има милион примери каде со саботажа преку ноќ војски губеле цела артилерија,муниција и храна.Нема ништо нереално,проблемот е што не можеа да го претстават самиот напад зошто би чинело многу да се сними истото да изгледа барем малку реално а не како борбите во Дорн кои изгледаа како од Шарканда продукција.

Од хејтов, многу од вас изгледа не сфатиле дека сепак се работи за играна серија. Но, добро.

Сакам да прашам нешто ама финтата е што прашањето ми е спојлер, и сега, кај да прашувам? Или воопшто да не прашувам? :D

Сакам да прашам нешто ама финтата е што прашањето ми е спојлер, и сега, кај да прашувам? Или воопшто да не прашувам? :D
Имаш тема за книгите подолу на форумот. Таму најсигурно.

И после епизодава уште сте за Станис??? , уште ли него за аватари ќе го носите???
Подобро глушец да дојде на Железниот Трон отколку овој чедоубиец.....

Избери некоj што ги нема читано книгите и пиши му на пп.

DO IT! :gjavol:

Тие шо се борат за тронот ќе се коруптираат
Тие шо се ок ликови ќе ги убијат
Останува да глеаме и да не навиваме за никој :noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom