Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тоа го забораив во Дрон,колку несвојствено за серијата. Му го даде противотровот бе
А за станис сеа некако ќе ја напраат работава ради тоа да го јаде. Иначе следна епизода на трејлерот глеам има доста сцени со Џон па вајда ќе биде интересна.
Знаеш дека ГоТ падна на дното кога пола епизода им е секс сцена со Сем и Гили. Кој битен фактор во серијата понатаму ќе излезе од нив жити се.![]()
Нема што да ја коментирам епизодава, малку на повисоко ниво беше од претходните.
Сакав да кажам само дека сум се заљубил во ова девојчево од Дорн што го спаси Брон. Само еден месец е постара од мене, па уште и Италијанка е...крај. Ја женам.![]()
Абе мислам дека Серсеи прво ги активираше, им даде оружје и моќ, али можно е овој да им ветил нешто или па им платил пари. Не се знае со него ништо. Френк Андервуд може вода да му носи.Лоша епизода, па не би рекол, сите дејствија се придвижија и тоа значајно.
Станис е пред голема одлука, ќе мора да жртвува нешто, далу тронот или фамилијата. Џора напатениот конечно си ја виде кралицата и Тирион конечно дојде до крајната дестинација на своето патување.
У King's Landing толку се збркаа работите што веќе не се знае кој кого затвора и суди, ама мерак ми беше кога и се симна таа циничната насмевка од лицето на Серси. И пак во сето тоа вмешан е намшиот омилен Питер Бејлиш. Само ја не разбрав добро, Бејлиш ли има улога со замонашувањето на Лансел, оти и рече на Олена дека има подарок за неа- убаво момче, дали уствари и верските фанатици се уште една сплетка на Бејлиш?
Ех, Санса, напатената Санса, толку надежи имавме сите за неа, џабе, ништо не научи и пак се врати на старо. Премногу наивна испадна што така лесно падна на ветувањата на Бејлиш дека мирно ќе си седи во Винтерфел и некој (Станис) ќе дојде да ја спаси, и сега шо направи, стана вистинска заробеничка на Ремзи.
Сцените во Дорн, подобри од претходно, бар видовме голо змијче, но сепак непотребна приказна во серијата, ама ептен.