- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
По изведбава на Wild Thing, дефинитивно сум до крај на серијата у тимот на Џон!
Џон

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По изведбава на Wild Thing, дефинитивно сум до крај на серијата у тимот на Џон!
Ако до крајот на серијата не ги видам приказните на овие ликови завршени многу ќе падне оценката на истата во моите очи, нешто што најмногу го мразам кај серија/приказна/книга/филм кога нема да се финализира сторијата на еден лик, но сепак имам став дека на 90% од ликовите горе во чамецот ќе го видиме епилогот.![]()
минутен молк![]()
Гендри, Јара, Рикон Старк, Оша, Берик Дондарион, Торос оф Мир, Едмунд Тали и Бенџен Старк влегуваат во бар...
Во екстра сцените на блу рејотГендри, Јара, Рикон Старк, Оша, Берик Дондарион, Торос оф Мир, Едмунд Тали и Бенџен Старк влегуваат во бар...
God bless your timezoneUshte 1 saat novata epizoda..
И тоа го забораив во Дрон,колку несвојствено за серијата. Му го даде противотровот беПрво и прво, приказната во Дорн продожува да тече како шо беше очекувано. Секоја епизода е поглупа. Со Џејми не беше толку лошо, можда оти тоа едвај траеше една минута. Ама на кој идиот му дадоа да ги пишува Сенд Снејкс? Одамна немам нешто толку лошо видено.
Ако го тргнам тоа настрана, епизодата сепак беше многу просечна. Цела сезона ми оди многу споро. Постојано читам на интревјуа велат дека имаат испланирано само уште две сезони, а петтата е полна со повеќе филер од втората сезона на Walking Dead.
Ама добро, дефинитивно беше подобра од минатата и секоја епизода има по некој хајлајт. Пример, Џонатан Прајс секогаш беше одличен, ама денес имаше повеќе фокус на него и пак се докажа дека е еден од најдобрите актери оваа сезона. Ми фалеа таквите сцени меѓу Тајвин и Олена, ама еве најдоа со друг такви сцени да снимаат. А и со Серси беше многу добро. Врти-сучи, Лансел пак најде начин да ја дупи.
И нормално, не можам да останам без коментар за Станис: ќеф ми е дека конечно ја шутна Мелисандре.