Game of Thrones

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ја препознавте?

А тука...?

Ова е више класика...

А ова е страшно добар гиф...

Arya и ја дава она симпатична бунтовничка нишка на серијава. Ова било за машко, шо би рекол нашиов народ. Толку невино праведна али секад фајтерски настроена, шо у еден момент да ја сожалиш, у друг да ја подржиш, а после да се умреш од смеење.

Еве ја и малава:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
^ ова заради името го одбрале, seven devils. :D

Немаат промашај кога се работи за музиката, и песната за прошлиот трејлер беше epic.

Можат и најавната шпица да ја сменат у некоја од овие две верзии...

Eargasm! :drk:
Уф ептем добра музика.. Многу моќно звучит.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Да ги предупредам другите, дека има мал спољер во коментарите...
И јас така се заебав на едно видео, не спољер туку спољериште, но то е то, ќе научам да живеам со него . :)

O

ob1

Гостин
Ќе може некој да ми даде добар торент од првата сезона по ПП, неможам да најдам асален торент, а на Замунда ја нема.. :S

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Пошо уште ме држат импресии од дешавките у последните две епизоди, и пошо све до сеа кажавте да се задржам на она што не сте го спомнале. Прееска дури бесен си размислував нели е премногу храбро и дрско (макар и да се одело по некој шаблон од книга и макар се работело за проект на HBO) да си ги убиеш можеби двата најголеми адута? Дали бе беа највише сконцентрирани на нивните карактери, па затоа го доживеав како огромна загуба? Се си мислам дека се заебаа, не за друго ( освен Калиси и мејби Сноу) ми се чини дека нема лик у серијава шо ќе те лепи за компјутер со комплексноста на својот карактер, шо ќе доминира, шо ќе пердаши ( шо со зборови, шо со меч). Следнава сезона (пошо си ги истрошија силните карактери) ми стои дека ќе одат на страшен визуелен ефекац како би се пополниле празнините. Многу ми боде у очи во ваквите серии (филмови) наследникот на тронот. Мора ли секогаш (ама баш СЕКОГАШ) после таткото кој по дифолт е голем воин, пичкариште, снагатор невиден, непоколеблив авторитет на власт да дојде неговиот син - секогаш со креон околу очите, лигаво мамино синче со педерски понашања и потези, А?
Ете, џуџето ќе доминира, ќе пердаши, додуша со збор. Доминацијата со меч е сепак премногу за него. Веројатно ќе се појави и некој друг. :) Успехот на наредната сезона, па и на другите по неа, ќе зависи најмногу од тоа како е замислено сценариото, како во серијата ќе се развиваат приказната и ликовите во неа. Иако и мене понекогаш ми пречи леснотијата со која Мартин се ослободува од некои фаци, во наредните делови од серијалот не недостасуваат добри ликови, и арни и неарни.
А новиот крал е мамин син, гален, пазен и мазен принц. Премногу чест пример во историјата, но и во животот за да не се искористи. На северот пак, за утеха, децата растат во поинакви услови :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе може некој да ми даде добар торент од првата сезона по ПП, неможам да најдам асален торент, а на Замунда ја нема.. :S
Исто и овдека :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.122
Поени од реакции
9.070
Видеово ја покажува Денерис и во која насока ќе се движи сторијата поврзана со неа. Нема спојлери, но има сцени и малку текст од втора сезона - избегнувајте да гледате доколку не сакате да знаете абсолутно ништо :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ и кога ќе пишувате некои работи од „иднината“ и поврзани со книгата, ставајте ги у спојлери, не сакам да се зезнам ко лани со Дрого. :oops:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Ако ја сака некој најавната шпица - soundtrack...во екстрeмно добар квалитет, нека ми пише пп :)

ЕДИТ: Бидејќи не е нелегално, ќе ја постирам и овде, enjoy!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
^ и кога ќе пишувате некои работи од „иднината“ и поврзани со книгата, ставајте ги у спојлери, не сакам да се зезнам ко лани со Дрого. :oops:
A зошто во спојлери, воопшто не смеат да пишат. Имаат тема за делата во Уметност и Литература.
Јас како пример, неможам да оддолеам спојлер кога сум веќе тука. Инаку општо ич не се интересирам, едвај еден трејлер изгледав.

Kajgana Shop

На врв Bottom