Game of Thrones

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Зашто не можам да дочекам да започне новата сезона, and I need my GoT fix.
Спојлери, факторот изненадување, итн...
Многу ми се уништува чувството кога знам нешто, како што знаев дека Нед ќе умре :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Многу ми се уништува чувството кога знам нешто, како што знаев дека Нед ќе умре :)
Најчесто никогаш не гледам трејлери. Ниту за филмови, ниту за серии. Ама кога некоја серија е толку добра, пример GoT, Lost, мора човек да се задоволи со трошки додека на маса не му стават леб. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Најчесто никогаш не гледам трејлери. Ниту за филмови, ниту за серии. Ама кога некоја серија е толку добра, пример GoT, Lost, мора човек да се задоволи со трошки додека на маса не му стават леб. :)
Најчесто или никогаш, одлучи се :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Сакав да речам: речиси никогаш, ама ете, испадна како што испадна, што не е ни толкав грев. Извини.
Уживај де, да се насмееме малце, те сфатив во секој случај :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
ова сигурно го нема у трејлер... :D

А и сигурно нема да памтам после еден месец што сум видел у трејлер, иако го иам преку 50 пати изгледано Shadow tease-от...

Само овој последниов што го постираа на темава, не ми е сигурен пошто не е од официјалниот канал на GoT, така да не го глеам... :свиркам:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
ова сигурно го нема у трејлер... :D

А и сигурно нема да памтам после еден месец што сум видел у трејлер, иако го иам преку 50 пати изгледано Shadow tease-от...

Само овој последниов што го постираа на темава, не ми е сигурен пошто не е од официјалниот канал на GoT, така да не го глеам... :свиркам:
Сигурен е. Официјален трејлер е од HBO, само што е ставен прво на сајтот на Entertainment Weekly, најверојатно колку да им дадат нешто ексклузивно, а за возврат да добијат бесплатна реклама во магазинот. Според мене овој е најдобриот трејлер за 2-ра сезона досега. Песната на Florence + the Machine совршено се вклопува.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Eден месец за 1 епизода, потоа те чека измачување цела недела ќе чекаш за 45минути :(
Абе нека помине тој месец, после за по една недела чекање полесно ќе биде :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.122
Поени од реакции
9.070
Официјален трејлер е како што кажа VLJ, само што премиерата ја имаше на EW.

Слободно изгледајте го трејлерот доколку сакате, нема спојлери, освен две линии дијалог кои не би ви значеле/расипале ама баш ништо (доколку не сте ги читале предходно книгите) . Чесен пионерски :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.050
Офтопик е, али за песната што иде во позадина, тие што се интересираат за која песна станува збор, доста квалитетно музичко парче

едит, гледам погоре е споменато, нема везе. :icon_mrgr:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ ова заради името го одбрале, seven devils. :D

Немаат промашај кога се работи за музиката, и песната за прошлиот трејлер беше epic.

Можат и најавната шпица да ја сменат у некоја од овие две верзии...

Eargasm! :drk:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.122
Поени од реакции
9.070
Најавната шпица е одлична, не би ја менувал за ништо. Не дирај то! :P

Знам дека ќе ме хејтате ама искрено музиката на последниот трејлер не ми се свиѓа, иако признавам дека можеби е складна со динамиката на сцените. Преферирам музика од Two Steps from Hell и Immediate Music. Некако нивните звуци повеќе ми го креваат адреналинот и ме наежуваат додека ги гледам трејлерите.

Kajgana Shop

На врв Bottom