Е ајде де и јас незнам зш ама ги гледамЗашто гледате трејлери?
Зашто не можам да дочекам да започне новата сезона, and I need my GoT fix.Зашто гледате трејлери?
Спојлери, факторот изненадување, итн...Зашто не можам да дочекам да започне новата сезона, and I need my GoT fix.
Најчесто никогаш не гледам трејлери. Ниту за филмови, ниту за серии. Ама кога некоја серија е толку добра, пример GoT, Lost, мора човек да се задоволи со трошки додека на маса не му стават леб.Спојлери, факторот изненадување, итн...
Многу ми се уништува чувството кога знам нешто, како што знаев дека Нед ќе умре![]()
Најчесто или никогаш, одлучи сеНајчесто никогаш не гледам трејлери. Ниту за филмови, ниту за серии. Ама кога некоја серија е толку добра, пример GoT, Lost, мора човек да се задоволи со трошки додека на маса не му стават леб.![]()
Сакав да речам: речиси никогаш, ама ете, испадна како што испадна, што не е ни толкав грев. Извини.Најчесто или никогаш, одлучи се![]()
Уживај де, да се насмееме малце, те сфатив во секој случајСакав да речам: речиси никогаш, ама ете, испадна како што испадна, што не е ни толкав грев. Извини.
ова сигурно го нема у трејлер...Спојлери, факторот изненадување, итн...
Многу ми се уништува чувството кога знам нешто, како што знаев дека Нед ќе умре![]()
Сигурен е. Официјален трејлер е од HBO, само што е ставен прво на сајтот на Entertainment Weekly, најверојатно колку да им дадат нешто ексклузивно, а за возврат да добијат бесплатна реклама во магазинот. Според мене овој е најдобриот трејлер за 2-ра сезона досега. Песната на Florence + the Machine совршено се вклопува.ова сигурно го нема у трејлер...
А и сигурно нема да памтам после еден месец што сум видел у трејлер, иако го иам преку 50 пати изгледано Shadow tease-от...
Само овој последниов што го постираа на темава, не ми е сигурен пошто не е од официјалниот канал на GoT, така да не го глеам...![]()
Абе нека помине тој месец, после за по една недела чекање полесно ќе бидеEден месец за 1 епизода, потоа те чека измачување цела недела ќе чекаш за 45минути![]()
Офтопик е, али за песната што иде во позадина, тие што се интересираат за која песна станува збор, доста квалитетно музичко парче